Antena 3 CNN Externe Un copil care se juca de-a v-ați ascunselea a ajuns într-o altă ţară, după ce s-a ascuns într-un container

Un copil care se juca de-a v-ați ascunselea a ajuns într-o altă ţară, după ce s-a ascuns într-un container

Un copil care se juca de-a v-aţi ascunselea cu prietenii săi, într-un port, s-a ascuns într-un container şi a ajuns în altă ţară.

Un copil care se juca de-a v-ați ascunselea a ajuns într-o altă ţară, după ce s-a ascuns într-un container
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    25 Ian 2023   •   15:16

Povestea lui Fahim a început pe 11 ianuarie 2023, atunci când se juca de-a v-ați ascunselea împreună cu prietenii săi în portul Chittagong din Bangladesh.

La un moment dat, copilul s-a ascuns într-un container şi a rămas blocat în interior. Containerul a fost urcat pe o navă, iar angajaţii nu l-au auzit pe copil, deşi acesta a ţipat şi a lovit în container.

Timp de şase zile, nava a călătorit 3.000 de kilometri către portul Klang din Malaezia, iar când a fost descărcat containerul, autorităţile l-au găsit pe băiat.

Pentru că nu a mâncat şi nu a băut apă timp de şase zile, starea lui de sănătate era gravă, astfel că a fost transportat de urgenţă la un spital.

Anchetatorii au crezut, iniţial, că băiatul a fost victima traficanţilor de carne vie, însă după ce şi-a revenit, băiatul a povestit tot ce s-a întâmplat.

Autorităţile din Malaezia au început procedurile pentru repatrierea copilului în Bangladesh, potrivit malaymail.com.

×
Subiecte în articol: Bangladesh Malaezia
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close