Cruzime dusă la extrem. I-a spus că i-a lăsat un buchet de flori la ușă, apoi a pus-o să citească biletul. Ce descoperire șocantă a făcut fata

04 Feb 2016   •   09:30
Cruzime dusă la extrem. I-a spus că i-a lăsat un buchet de flori la ușă, apoi a pus-o să citească biletul. Ce descoperire șocantă a făcut fata Foto: pixabay.com

Despărțirile sunt greu de suportat chiar și de cele mai puternice persoane. Însă în momentul în care persoana iubită decide să se despartă de tine printr-o farsă, lucrurile devin foarte greu de gestionat din punct de vedere sentimental.

Protagonistul farsei de mai jos nu s-a gândit deloc la sentimentele iubitei lui atunci când a decis să se despartă de ea. El i-a trimis un mesaj prin care a anunțat-o că i-a pregătit surpriză și a rugat-o să iasă la ușă. În fața ușii, femeia a descoperit un buchet de flori.

Încântată, tânăra i-a răspuns iubitului ei cu un mesaj în care i-a transmis că îl iubește. Înțelegând că nu a citit încă mesajul care însoțea buchetul, iubitul ei a rugat-o să facă acest lucru.

În bilet, bărbatul scrisese că vrea să se despartă de ea.

x close