Antena 3 Externe Atentat Londra. Exclusiv: Cum a luptat un bucătar român cu teroriștii: „Când am aruncat a doua navetă, i-a venit direct în cap și a căzut” - VIDEO

Atentat Londra. Exclusiv: Cum a luptat un bucătar român cu teroriștii: „Când am aruncat a doua navetă, i-a venit direct în cap și a căzut” - VIDEO

04 Iun 2017   •   17:39
Atentat Londra. Exclusiv: Cum a luptat un bucătar român cu teroriștii: „Când am aruncat a doua navetă, i-a venit direct în cap și a căzut” - VIDEO

Atentat Londra. Un bucătar român care lucrează în capitala Marii Britanii a publicat pe Facebook imagini de coşmar filmate imediat după atacul terorist din noaptea trecută, în urma căruia şase oameni au murit şi 48 au fost rănite.

Florin Morariu a povestit în detaliu, pentru Antena 3, tot ce s-a întâmplat în noapte atacului și cum a reușit să pună la pământ un terorist.

„Am văzut cum lumea a început să alerge, unii cădeau. Am ieșit și veneau două femei, două brazilience care m-au rugat să le las să intre înăuntru, le-am lăsat și le-am întrbat ce se întâmplă. Ele au spus că este o dubă din care a ieșit cineva și a început să taie oameni. Atunci am ieșit afară, am luat două lăzi de pâine, ca să am cu ce să mă apăr. Era o străduță, unde erau patru oameni ce veneau spre mine.

Unul dintre ei era un simplu cetățean care mergea normal, în stâgna și în dreapta lui erau două persoane și în spate se mai vedea o persoană pe fundal. Iar ăla din dreapta lui vine cu cuțitul și începe să îi dea de la gât în jos, omul cade în genunchi. Când am văzut, m-am panicat. De frică am aruncat o navetă, prima navetă, iar când am aruncat a doua navetă i-a venit direct în cap și a căzut. Iar în spate deja venea poliția”, a declarat Florin Morariu.

Şapte persoane au fost ucise în atacul de la Londra, în care trei suspecţi au fost împuşcaţi mortal de poliţie, au anunţat duminică forţele de ordine britanice, relatează BBC News.

Cum a luptat un bucătar român cu teroriștii

×

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close