Antena 3 CNN Externe O gimnastă a fost la un pas de moarte după ce un incendiu i-a distrus casa. Tânăra nu a simțit mirosul fumului din cauza COVID-19

O gimnastă a fost la un pas de moarte după ce un incendiu i-a distrus casa. Tânăra nu a simțit mirosul fumului din cauza COVID-19

Daria Valeryevna Shkurikhina a scăpat teafără dintr-un incendiu care i-a distrus locuința. Tânăra nu a simțit mirosul fumului fiind infectată cu noul coronavirus.

O gimnastă a fost la un pas de moarte după ce un incendiu i-a distrus casa. Tânăra nu a simțit mirosul fumului din cauza COVID-19
Sursa foto: instagram.com/daria_shkurikhina
de Silvia Țigănilă    |    12 Ian 2021   •   10:50

O gimnastă a scăpat ca prin minune dintr-un incendiu care i-a mistuit casa. Diagnosticată cu COVID-19, aceasta nu a simțit mirosul fumului.

Tânăra gimnastă și-a dat seama de ceea ce se întâmplă atunci când a observat un nor gros de fum şi abia a mai avut timp să iasă din imobilul cuprins de flăcări și să strige după ajutor.

Cauza incendiului nu a fost încă stabilită, însă gimnasta le-a spus polițiștilor că avea o lumânare parfumată aprinsă în dormitor, care era poziționată la o distanță sigură de orice obiect care s-ar fi putut aprinde ușor.

Nu a simțit mirosul fumului din cauza COVID-19

Daria Valeryevna Shkurikhina și-a pierdut locuința, pe 7 ianuarie, în urma unui incendiu. Tânăra spune că  se simte norocoasă că a scăpat cu viață, scrie The Sun.

”Îmi este teamă să vă arăt dezastrul din apartamentul meu. Nici nu știu cum să vă descriu situația. Nu mai am cuvinte. Nu știu unde voi locui în perioada următoare”, a transmis gimnasta .

Daria a câștigat cinci medalii de aur la Campionatul European de Gimnastică, trei la Moscova în 2006 și două la Torino, în 2008. 

De asemenea, tânăra a cucerit aurul la Campionatul Mondial din 2007, care a avut loc în Grecia.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close