Antena 3 CNN Externe Un dentist şi-a omorât soţia pentru a putea trăi cu amanta. Femeia a fost otrăvită cu cianură

Un dentist şi-a omorât soţia pentru a putea trăi cu amanta. Femeia a fost otrăvită cu cianură

Un dentist din Colorado a decis să îşi omoare soţia pentru a putea trăi în voie cu amanta. Femeia a fost otrăvită cu cianură şi arsenic.

Un dentist şi-a omorât soţia pentru a putea trăi cu amanta. Femeia a fost otrăvită cu cianură
Sursa foto: CNN
de Ioana Mircea    |    22 Mar 2023   •   14:51

Un dentist din Colorado care a vrut să trăiască în voie cu amanta lui a decis să îşi omoare soția, otrăvind-o cu arsenic și cianură. Se pare că bărbatul a pus aceste substanțe în shake-urile proteice pe care femeia obișnuia să le consume înainte de antrenament.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

James Craig, în vârstă de 45 de ani, a fost arestat duminică sub suspiciunea de crimă, după ce soția sa a murit. Angela Craig s-a stins din viaţă la spital. Din păcate medicii nu au reușit să-și dea seama ce era în neregulă cu ea.

Citeşte şi: Momentul teribil în care un bărbat a căzut în gol la bungee jumping. Frânghia cu care era legat s-a rupt

Poliția a început să-l investigheze pe bărbat, după ce un coleg de muncă i-a spus unei asistente că James a făcut o comandă pentru cianură de potasiu cu toate că nu avea nevoie de această substanță la cabinet.

Planul i-a fost însă dat peste cap, iar după ce femia a supraviețuit, James a comandat și cianură de potasiu, spunându-i furnizorului că are nevoie de ea pentru o intervenție chirurgicală la cabinet. De fapt, substanța a fost folosită pentru soţia sa, potrivit cnn.com.

×
Subiecte în articol: Colorado
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close