Antena 3 CNN Externe Dezvăluiri despre atacatorul de la Londra. „Era un psihopat. Prietenii lui erau niște criminali”

Dezvăluiri despre atacatorul de la Londra. „Era un psihopat. Prietenii lui erau niște criminali”

Dezvăluiri despre atacatorul de la Londra. „Era un psihopat. Prietenii lui erau niște criminali”
de S.T.    |    25 Mar 2017   •   09:24

Autorul atentatului din Londra a fost identificat. Acesta se numește Khalid Masood, anunță poliția britanică, potrivit BBC News.

Farzana Isaq, fosta soție a bărbatului, era terorizată de acesta. Potrivit unei surse citate de mirror.co.uk, bărbatul îi ordona femeii ce să facă și cu ce să se îmbrace.

Khalid Masood era extrem de violent și îi controla femeii fiecare aspect al vieții. „Era un psihopat. A venit dintr-o familie bună, a avut totul, dar era ceva în neregulă cu el(...). Era singuratic, dar prietenii pe care îi avea erau criminali”, a declarat o rudă.

După un scandal, Farzana Isaq a fugit și a intentat divorț, la doar trei luni de la căsătorie. Femeia era îngrozită și se temea pentru viața ei.

 „A fugit din casă cu o valiză și s-a dus în celălalt capăt al țării. Îi era foarte frică de el”, a dezvăluit ruda femeii.

Masood avea la activ mai multe condamnări pentru agresiuni, posesie de arme şi tulburarea ordinii publice, între 1983 şi 2003, potrivit Scotland Yard.

Atacatorul Khalid Masood a intrat cu maşina în trecătorii de pe podul Westminster, înainte de a înjunghia mortal un poliţist în curtea Parlamentului,

Cinci persoane şi-au pierdut viaţa în urma atacului de la Westminster, iar printre persoanele decedate se numără şi Khalid Masood.

×
Subiecte în articol: atentat londra criminali
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close