Antena 3 CNN Externe Discurs violent la adresa României şi Bulgariei: "Trăiesc ca animalele! Nu e de mirare că vor veni în Marea Britanie"

Discurs violent la adresa României şi Bulgariei: "Trăiesc ca animalele! Nu e de mirare că vor veni în Marea Britanie"

Discurs violent la adresa României şi Bulgariei: "Trăiesc ca animalele! Nu e de mirare că vor veni în Marea Britanie"
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Sep 2013   •   17:33

Românii sunt din nou atacaţi de politicianul britanic Nigel Farage. De data aceasta, liderul partidului antieuropean UKIP, a declarat că românii şi bulgarii trăiesc la fel ca animalele.

Cetăţenii celor două ţări est-europene îşi doresc să trăiască într-o ţară civilizată şi de aceea preferă să vină în Marea Britanie, susţine Farage.

Declaraţiile au fost făcute după ce a vizitat o tabără de romi din Bulgaria şi a fost şocat de condiţiile insalubre în care trăiesc aceştia.

"Dacă vă uitaţi la România şi Bulgaria, sunt mai sărace decât Polonia, Letonia, Lituania. Am fost în aceste două ţări şi, sincer, am fost şocat de condiţiile în care trăiesc cei din comunitatea romă. (...) Nu au instalaţii sanitare, nu au locuri de muncă, vreau să spun că totul era cu adevărat şocant. Trăiesc ca animalele!", a declarat liderul partidului antieuropean UKIP.

Politicianul susţine că în asemenea condiţii, "dacă se iveşte ocazia să vii într-o ţară civilizată, cu un sistem de sănătate decent, care să-ţi asigure un adăpost, să-ţi ofere şansa să munceşti", nu e de mirare că aleg să vină în Marea Britanie.



×
Subiecte în articol: nigel farage imigranti romani
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close