Antena 3 CNN Externe Donald Trump, întâmpinat cu mesajul „Bine ai venit în Kenya!” atunci când a ajuns în Hawaii. Motivul pentru cea mai inedită primire

Donald Trump, întâmpinat cu mesajul „Bine ai venit în Kenya!” atunci când a ajuns în Hawaii. Motivul pentru cea mai inedită primire

Donald Trump, întâmpinat cu mesajul „Bine ai venit în Kenya!” atunci când a ajuns în Hawaii. Motivul pentru cea mai inedită primire
Sursa foto: Foto: Facebook/Donald J. Trump
06 Noi 2017   •   08:25

Donald Trump a vizitat statul american Hawaii. Cu toate acestea, el nu a fost întâmpinat cu o primire călduroasă tradiţională asociată cu insula, scrie Independent.

Preşedintele a fost acolo să viziteze Pearl Harbor şi unul din propriile sale hoteluri, iar protestele au atras atenţia opiniei publice.

Hawaii este locul de naştere al fostului preşedinte de la Casa Albă, Barack Obama.

În ciuda faptului că fostul preşedinte este 100% american, locul său de naştere a fost constant dezbătut în timpul mandatului său, în principal de către Donald Trump.

Milionarul din New York a fost convins că Obama s-a născut de fapt în Kenya. Mai mullt, într-o postare pe Twitter, acesta argumenta din ”surse sigure” că certificatul de naştere al lui Obama este fals.

Se pare că oamenii din Hawaii au o memorie foarte bună şi un simţ al umorului dezvoltat. Drept urmare, când Donald Trump şi Melania şi-au început vizita în statul american, cei doi au fost întâmpinaţi cu o serie de pancarte pe care scria ”Bine aţi venit în Kenya".

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Donald Trump mesaj Kenya hawaii
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close