Dozator de palincă, instalat într-un aeroport din Budapesta

de Antena3.ro    |    03 Mai 2011   •   21:05
Dozator de palincă, instalat într-un aeroport din Budapesta Foto: gashicsavargo.wordpress.com

Salonul prezidenţial al aeroportului internaţional Franz Liszt din Budapesta, amenajat pentru a primi delegaţiile străine, s-a îmbogăţit, de curând, cu un dozator de palincă şi cu un prototip Gömböc, o invenţie care simbolizează spiritul inovativ maghiar, transmite eu2011.hu.

"Palinca a avut un succes tot mai mare în rândul membrilor delegaţiilor străine, care, de acum înainte, vor putea să ciocnească un pahar după programul de lucru, pentru a sărbători succesele Preşedinţiei, înainte de decolarea avioanelor lor", a declarat Ferenc Robak, comisarul guvernamental însărcinat cu managementul operativ al Preşedinţiei maghiare.

"Sortimentul preferat de bărbaţi este palinca de prune, iar cel preferat de femei este palinca de piersici", a declarat reprezentantul companiei de distribuţie de dozatoare de palincă pe aeroportul din Budapesta.

În afara celor două sortimente, dozatorul oferă şi palincă de cireşe. Oaspeţii au la dispoziţie pahare din cristal, iar dozatorul de palincă poate fi utilizat gratuit şi fără limite cantitative.

Parteneri
x close