Antena 3 CNN Externe Dozator de palincă, instalat într-un aeroport din Budapesta

Dozator de palincă, instalat într-un aeroport din Budapesta

Dozator de palincă, instalat într-un aeroport din Budapesta
Sursa foto: Foto: gashicsavargo.wordpress.com
03 Mai 2011   •   21:05

Salonul prezidenţial al aeroportului internaţional Franz Liszt din Budapesta, amenajat pentru a primi delegaţiile străine, s-a îmbogăţit, de curând, cu un dozator de palincă şi cu un prototip Gömböc, o invenţie care simbolizează spiritul inovativ maghiar, transmite eu2011.hu.

"Palinca a avut un succes tot mai mare în rândul membrilor delegaţiilor străine, care, de acum înainte, vor putea să ciocnească un pahar după programul de lucru, pentru a sărbători succesele Preşedinţiei, înainte de decolarea avioanelor lor", a declarat Ferenc Robak, comisarul guvernamental însărcinat cu managementul operativ al Preşedinţiei maghiare.

"Sortimentul preferat de bărbaţi este palinca de prune, iar cel preferat de femei este palinca de piersici", a declarat reprezentantul companiei de distribuţie de dozatoare de palincă pe aeroportul din Budapesta.

În afara celor două sortimente, dozatorul oferă şi palincă de cireşe. Oaspeţii au la dispoziţie pahare din cristal, iar dozatorul de palincă poate fi utilizat gratuit şi fără limite cantitative.

×
Subiecte în articol: budapesta gratuit
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close