Antena 3 Externe Este MEMBRU în Parlamentul European: "Fetiţele de 5 ani mă atingeau în părţile intime, iar eu am răspuns flirtului"

Este MEMBRU în Parlamentul European: "Fetiţele de 5 ani mă atingeau în părţile intime, iar eu am răspuns flirtului"

de O.P.    |    01 Mai 2013   •   11:06
Este MEMBRU în Parlamentul European: "Fetiţele de 5 ani mă atingeau în părţile intime, iar eu am răspuns flirtului"

Există oare vreo ţară în această lume în care politicienii, aleşi de popor, să promoveze experienţele sexuale ale adulţilor cu minori de 6 ani sau mai mici, şi totuşi să îşi păstreze funcţia? Cu siguranţă că nu, însă Parlamentul European pare să fie condus după propriile legi.

Politicianul Daniel Cohn-Bendit, liderul Alianţei "Verzilor" în Parlamentul European este cel care s-a lăsat condus de această "lege". În anii '70 Cohn-Bendit a fost declarat persona non grata în Franţa, şi a fost trimis în Germania, din cauza implicării sale în acte de vandalism şi huliganism. În acea perioadă a lucrat ca educator într-un centru în care copiii erau supuşi unor experimente "anti-autoritare", scrie Life Site News.Una din aceste măsuri era aceea de a-i întâmpina pe copii - care nu erau mai mari de 6 ani, cu o sexualitate neîngrădită, pentru a-i ajuta să treacă peste moralitatea tradiţională.

Iată ce spunea Cohn despre această experienţă: "Flirturile mele cu toţi copiii ajunseseră să aibă o conotaţie sexuală. Puteam simţi cum fetele de 5 ani deja învăţaseră cum să mă cucerească. S-a întâmplat de câteva ori ca micuţii să mă desfacă la sacou şi să înceapă să îmi mângâie trupul. Dar reacţiile mele au fost diferite în funcţie de fiecare caz în parte.

Atunci când se supărau că îi respinsesem, m-am întors şi am început la rândul meu să îi ating pe copii. Am fost acuzat că sunt un pervers, dar am încheiat contractul meu cu instituţia care m-a angajat şi i-am lămurit pe părinţii copiilor despre ce s-a întâmplat".

Cam aceasta este viziunea acestui europarlamentar despre revoluţia sexuală a copiilor.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close