Antena 3 CNN Externe Explozie la metroul din Sankt-Petersburg. O nouă bombă a fost găsită într-o altă staţie de metrou

Explozie la metroul din Sankt-Petersburg. O nouă bombă a fost găsită într-o altă staţie de metrou

Explozie la metroul din Sankt-Petersburg. O nouă bombă a fost găsită într-o altă staţie de metrou
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Apr 2017   •   18:01

Forţele de securitate ruse au dezamorsat luni dispozitivul explozibil găsit la o staţie de metrou din centrul oraşului Sankt-Petersburg, după deflagraţia produsă anterior într-o altă staţie, a anunţat, într-un comunicat, Comitetul Naţional Antitero, conform căruia nouă persoane au murit şi 20 au fost rănite, transmite Reuters.

Dispozitivul neexplodat a fost găsit la staţia de metrou Ploşciad Vosstania, diferită de cea unde s-a produs deflagraţia.

Anterior, o bombă artizanală a explodat la bordul unei garnituri de metrou în apropierea staţiei Sennaia Ploşciad. După ce iniţial s-a vorbit despre două explozii, autorităţile ruse au precizat ulterior că a fost de fapt o singură explozie şi că aceasta s-a produs în tunelul dintre două staţii.

Comitetul Naţional Antitero a precizat că nouă persoane au murit şi 20 au fost rănite în explozie.

Conform unui bilanţ anterior citat de media ruse, 10 persoane ar fi murit şi între 20 şi 50 ar fi fost rănite în explozia cauzată de o bombă artizanală care conţinea şrapnel.

Preşedintele rus Vladimir Putin urma să se întâlnească în Sankt-Petersburg cu omologul său din Belarus, Aleksandr Lukaşenko.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close