Antena 3 CNN Externe O femeie a fost arestată după ce a mers la şcoală deghizată în fiica ei: A fost prinsă abia la al şaptelea curs

O femeie a fost arestată după ce a mers la şcoală deghizată în fiica ei: A fost prinsă abia la al şaptelea curs

Casey Garcia, o femeie în vârstă de 30 de ani, din SUA, a fost arestată şi amendată cu 7.908 dolari, după ce a mers la şcoala ficei sale deghizată în aceasta. Femeia susține că a încercat să facă un “experiment social” şi să demaște problemele de securitate din școală. Aceasta a filmat întreaga experienţă, apoi a postat videoclipul pe YouTube.

O femeie a fost arestată după ce a mers la şcoală deghizată în fiica ei: A fost prinsă abia la al şaptelea curs
Sursa foto: Youtube
de Mia Lungu    |    07 Iun 2021   •   23:47

Casey Garcia, din statul Texas, SUA, spune că s-a îmbrăcat cu hainele fiicei sale de 13 ani şi a pătruns în unitatea de învăţământ cu scopul de a dovedi vulnerabilităţile sistemului de securitate, pe fondul atentatelor în masă din şcolile americane, potrivit The Sun.

La începutul clipului, femeia pretinde că a avut o scurtă conversaţie chiar și cu directorul şcolii, dar fără a fi filmată. În imagini se poate observa cum aceasta ​​primeşte indicaţii de la profesori fără ca cineva să îşi dea seama cine e de fapt, întrucât purta o glugă pe cap şi o mască de protecţie sanitară.

“Arăt ca un elev de clasa a şaptea?”, a întrebat ea. “Nu? Mişto. Minunat”, a mai spus, printre altele, Casey Garcia.

Mai târziu, ea a susţinut că se află la ora de gimnastică, unde un antrenor a întrebat-o cine este şi a crezut-o când a dat numele fiicei sale. Apoi aceasta poate fi văzută şi fără mască, în timp ce ia prânzul.  

Aproape de sfârşitul videoclipului, femeia spune că a fost prinsă şi trimisă la biroul directorului. A fost demascată abia la al şaptelea curs, când un profesor şi-a dat seama că nu e o elevă.

"Pun pariu că orice altcineva poate face asta. De aceea am făcut asta."

 

×
Subiecte în articol: femeie arestata şcoală fiica deghizată CURS SUA
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close