Antena 3 CNN Externe O grădină zoologică, închisă după ce o haită de 9 lupi a evadat, în Franța. Patru animale au fost ucise

O grădină zoologică, închisă după ce o haită de 9 lupi a evadat, în Franța. Patru animale au fost ucise

Autoritățile din sudul Franței au închis temporar o grădină zoologică după ce o haită de nouă lupi a evadat în timpul orelor de vizită. Patru animale au fost împușcate mortal de angajați, iar cinci au fost anesteziate.

O grădină zoologică, închisă după ce o haită de 9 lupi a evadat, în Franța. Patru animale au fost ucise
Sursa foto: Facebook/ Más Que Radio
de Cerasela Stafie    |    24 Dec 2021   •   23:05

Incidentul a avut loc weekendul trecut, la grădina zoologică Trois Vallées din Montredon-Labessonnié, în regiunea de sud-vest Tarn. Nicio persoană nu a fost rănită.

Nu erau mulți oameni în grădina zoologică în acel moment și publicul nu a fost în niciun moment în pericol imediat”, a declarat Fabien Chollet, un oficial local.

Cu toate acestea, problema de securitate trebuie remediată, așa că grădina zoologică trebuie să se închidă până când totul se va rezolva, a adăugat el, potrivit The Guardian.

Proprietarul parcului, Sauveur Ferrara, a spus că lupii, care au erau aduși recent recent, au scăpat din țarcul în care erau închiși după ce au distrus instalațiile de securitate, dar nu au părăsit grădina zoologică.

”Din cauza comportamentului anormal și periculos al unora dintre ei, patru lupi au fost uciși, din păcate, de către personalul parcului”, a spus el, subliniind că membrii publicului au fost evacuați imediat.

În octombrie 2020, grădina zoologică a primit ordin de la autorități să închidă, tot din cauza măsurilor de securitate. Ordinul respectiv a fost atacat în instanță, iar judecătorii l-au ridicat. Pe pagina de socializare a parcului, reprezentanții au transmis că intenționează să redeschidă la mijlocul lunii ianuarie

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close