Antena 3 CNN Externe Horoscop. Zodiile care nu știu cum să îți administreze banii. Vezi dacă te afli printre ele

Horoscop. Zodiile care nu știu cum să îți administreze banii. Vezi dacă te afli printre ele

Horoscop. Zodiile care nu știu cum să îți administreze banii. Vezi dacă te afli printre ele
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Mai 2018   •   15:33

Săgetător

Săgetătorii sunt persoane foarte muncitoare, dar pe cât de mulți bani fac, când vine vorba de consumat, suma se dublează. Le plac excursiile și aventurile așa că preferă să aibă contul bancar gol și să trăiască intens decât să economisească și să se bucure de acei bani mai târziu.

Pești

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt perfect conștienți care le este bugetul, dar aleg de bună voie să dea și ultimul bănuț dacă pot ajuta pe cineva. Ajută persoanele fără adăpost, donează centrelor de caritate și își ajută prietenii la nevoie. Dacă au dat deja tot ce puteau da oamenilor în nevoie, vor consuma tot ce le-a rămas pe obiecte sau activități artistice.

Leu

Deși sunt persoane cu capul pe umeri care știu cum să își administreze banii, nativii Leu iubesc să răsfețe persoanele dragi lor și pe ei înșiși când au ocazia. Dacă luna aceasta au primit niște bani în plus, fii sigură că Leul nu îi va pune deoparte, ci îi va cheltui pe cadouri.Dacă nu are pe ce să consume banii, va intra în primul salon care îi iese în cale și își va face cel mai scump tratament posibil. Asta îi face pe ei fericiți, dar îi lasă și fără bani pentru restul lunii, scrie elle.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii bani
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close