Antena 3 Externe Interviu impresionant cu bărbatul care l-a OMORÂT pe Osama bin Laden: "Înainte să plec în misiune, am făcut scrisori de adio pentru copiii mei"

Interviu impresionant cu bărbatul care l-a OMORÂT pe Osama bin Laden: "Înainte să plec în misiune, am făcut scrisori de adio pentru copiii mei"

de O.P.    |    12 Noi 2014   •   11:37
Interviu impresionant cu bărbatul care l-a OMORÂT pe Osama bin Laden: "Înainte să plec în misiune, am făcut scrisori de adio pentru copiii mei"

Robert O'Neill, fostul soldat SEAL, cel care l-a împuşcat şi ucis pe Osama Bin Laden a acceptat să vorbească despre acest moment crucial în istoria modernă cu un jurnalist de la Fox News.

O'Neil povesteşte că înainte de a pleca în misiune a redactat mai multe scrisori prin care îşi lua "adio" de la cei dragi, pentru că "posibilitatea ca el să moară în acel raid era foarte ridicată" şi dorea ca familia sa să ştie de ce a fost nevoit să participe la cea mai importantă misiune din istoria recentă a SUA.

"Această misiune a meritat totul, îmi pare rău că nu mai sunt printe voi, că sunteţi întristaţi, însă trebuie să ştiţi că am murit alături de oamenii lângă care trebuia să fiu. Când scriam aceste rânduri, de multe ori lacrimile îmi cădeau de pe obraji şi udau paginile", povesteşte Robert în interviu.

Scrisorile conţineau de asemenea sfaturi pentru copiii lui: "Le-am vorbit despre nunta lor, urându-le fericire şi le-am spus să aibă mereu grijă de mama lor. Apoi mi-am cerut iertare de la ei pentru că nu am putut să le fiu alături", spune O'Neil.

După ce raidul şi misiunea au fost un succes, O'Neil a ajuns acasă şi a distrus acele scrisori: "Le-am rupt în bucăţi, nu mai există. Nu mai vreau să le citesc vreodată, nu îmi doresc ca altcineva să le citească", spune eroul.
 


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close