Antena 3 CNN Externe Las Vegas. A fost inaugurat un hotel de patru miliarde de dolari

Las Vegas. A fost inaugurat un hotel de patru miliarde de dolari

Las Vegas. A fost inaugurat un hotel de patru miliarde de dolari
Sursa foto: Foto: blackbookmag.com
23 Dec 2010   •   15:07

Las Vegas-ul sfidează criza economică. Un nou hotel de aproape patru miliarde de dolari a fost inaugurat zilele trecute în capitala jocurilor de noroc. Asta în condiţiile în care economiştii estimează că, din cauza crizei financiare, niciun astfel de loc nu va mai fi deschis în următorii ani. Investitorii de la Cosmopolitan mizează însă pe luxul nemaîntâlnit chiar şi în Las Vegas.

În timp ce criza economică a lăsat neterminate multe din proiectele începute în 2008 la Las Vegas, investitorii de la Cosmopolitan mizează pe o reinventare a luxului şi atragerea unui nou segment de clienţi.

"Cosmopolitan are personalitate, sunt o grămadă de locuri diferite într-unul singur care se concentrează pe crearea unei experienţe noi şi diferite. Avem cele mai fine şi mai de calitate materiale, dar avem un mod prietenos şi vibrant de a le prezenta clienţilor."

Cosmopolitan este construit în cel mai fierbinte loc al oraşului, lângă celebrul complex Bellagio şi are trei mii de camere personalizate.

"Camerele sunt făcute pentru un client care caută luxul, dar şi relaxare şi design interesant. Fiecare cameră are cărţi diferite, dotări şi detalii diferite."

"Este o structură de trei etaje, este făcut din două milioane de mărgele de sticlă şi proiectăm în ambele părţi imagini care se schimbă constant. E ca şi cum ai pluti în candelabru."

Ca multe alte hoteluri din Las Vegas care zac neterminate în grandiosul oraş, Cosmopolitanul a început să fie construit în 2008, cu puţin timp înainte de izbucnirea crizei economice. Investitorii săi au reuşit însă prin proiectul lor să atragă refinanţări.

×
Subiecte în articol: Las Vegas hotel
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close