Antena 3 CNN Externe Martorii atacurilor teroriste: „Am văzut un bărbat în roşu, cu un cuţit imens în timp ce înjunghia un om”

Martorii atacurilor teroriste: „Am văzut un bărbat în roşu, cu un cuţit imens în timp ce înjunghia un om”

Martorii atacurilor teroriste: „Am văzut un bărbat în roşu, cu un cuţit imens în timp ce înjunghia un om”
Sursa foto: Photo: Twitter/Hatzola
04 Iun 2017   •   16:51

Martorii celor două atacuri teroriste de la Londra, de pe Podul Londrei şi de la Borough Market, de sâmbătă noapte, au relatat momentele de groază prin care au trecut şi scenele terifiante la care au asistat, potrivit gandul.info.

„Printre oamenii pe care îi zăream cum fugeau îngroziţi, deodată am văzut un bărbat, îmbrăcat în roşu, cu un cuţit imens, de peste 25 de centimetri, înjunghiind un om, de trei ori”, a relatat un martor.ărbat în roşuu

Ben şi Natalie au relatat, pentru BBC Radio 5, că se aflau în afara Borough Market şi se îndreptau spre intrare, când au văzut tot ce s-a întâmplat.

„Printre oamenii pe care îi zăream cum fugeau îngroziţi, deodată am văzut un bărbat, îmbrăcat în roşu, cu un cuţit imens, de peste 25 de centimetri, înjunghiind un om, de trei ori. Se pare că cel din urmă ar fi încercat să intervină în mijlocului haosului, să îl oprească pe atacator, dar nu a avut ce face. A fost înjunghiat cu sânge rece până s-a prăbuşit la pământ", a povestit Ben.

Potrivit acestuia, atacatorul ulterior a plecat de la locul faptei, însoţit de o persoană, spre Southwark Tavern. În minutul următor, îşi aminteşte Ben, acesta a văzut cum un scaun metalic este aruncat spre atacator.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close