Antena 3 CNN Externe Mărturii după atacul din Londra: "A fost masacru! Teroriştii au ieşit din maşini şi au început să taie şi să lovească oamenii! Erau dezlănţuiţi"

Mărturii după atacul din Londra: "A fost masacru! Teroriştii au ieşit din maşini şi au început să taie şi să lovească oamenii! Erau dezlănţuiţi"

Mărturii după atacul din Londra: "A fost masacru! Teroriştii au ieşit din maşini şi au început să taie şi să lovească oamenii! Erau dezlănţuiţi"
de S.T.    |    04 Iun 2017   •   10:30

Patruzeci şi opt de persoane au fost internate în cinci spitale din Londra în urma atacurilor de sâmbăta seara în centrul capitalei Marii Britanii, a anunţat duminică Serviciul de ambulanţă din capitala britanică, citat de AFP, DPA şi Reuters.

Cel puţin şase oameni au fost ucişi sâmbătă noaptea la Londra, într-un atac terorist în zona Podului Londrei, a informat poliţia britanică. Mark Rowley, comandantul serviciilor antiteroriste, a anunţat că poliţia a reuşit să doboare trei presupuşi terorişti în opt minute de la primul apel.

"Nimeni nu a fost rănit de impactul maşinii, însă odată ieşiţi din vehicul, teroriştii au început să lovească şi să înjunghie oamenii de pe stradă. A fost un masacru!", a declarat unul dintre martorii atacului.

Atacul de la Londra are loc la aproape două luni şi jumătate de la cel din apropierea Parlamentului britanic, soldat cu moartea a şase persoane, inclusiv a unei românce şi cu rănirea altor 50 şi la mai puţin de două săptămâni de la atentatul de la Manchester Arena, când 22 de persoane au fost ucise, iar alte 116 au fost rănite.

 

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close