Antena 3 CNN Externe O femeie a ajuns la spital după ce maşina de poliţie în care se afla a fost lovită de tren, în Colorado

O femeie a ajuns la spital după ce maşina de poliţie în care se afla a fost lovită de tren, în Colorado

O femeie din Colorado care se afla încătuşată în maşina poliţiei a fost grav rănită după ce autospeciala în care se afla a fost lovită de tren. Poliţiştii parcaseră maşina chiar pe linia ferată. Victima a ajuns la spital în stare inconştientă.

O femeie a ajuns la spital după ce maşina de poliţie în care se afla a fost lovită de tren, în Colorado
Sursa foto: Twitter | IntelDoge
de Ioana Mircea    |    26 Sep 2022   •   13:29

Yareni Rios-Gonzalez, în vârstă de 20 de ani, a fost grav rănită după ce ofițerii care reținut-o într-o mașină de patrulare, pe 16 septembrie, a fost lovită de tren. Femeia se afla singură în maşina de poliţie care era încuiată şi parcată pe linia de tren.

Imaginile au fost suprinse într-o înregistrare video publicată de departamentele de poliție din Platteville și Fort Lupton. Se poate observa cum un marfar a lovit din plin maşina în care se afla tânăra.

Incidentul a avut loc în apropierea orașului Denver. Tânăra fusese oprită de polițiști la o trecere de cale ferată și arestată pentru un episod violent în trafic.

Victima a suferit numeroase răni, inclusiv o fractură la braț ce a necesitat o intervenție chirurgicală, nouă coaste rupte, o fractură de stern și o rană la spate și la cap.

După aproximativ 20 de secunde de la momentul impactului, un ofițer de poliție din Platteville este auzit spunând în mod repetat: „Hei, a fost acolo? A fost acolo? A fost acolo?”

„Oh, Doamne, da, era”, îi strigă înapoi ofițerul din Fort Lupton înainte de a cere asistență medicală de urgență.

În prezent, trei agenții investighează incidentul: departamentul de poliție din Fort Lupton investighează raportul de violență rutieră, patrula de stat din Colorado examinează accidentul, iar biroul de investigații din Colorado analizează rănile suferite de Rios-Gonzalez în timp ce se afla în custodia poliției, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Colorado poliție
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close