Nigel Farage: Milioane de români şi bulgari vor invada Marea Britanie. Eu aş propune măsuri antiimigraţie

de L.D.    |    24 Dec 2012   •   17:32
Nigel Farage: Milioane de români şi bulgari vor invada Marea Britanie. Eu aş propune măsuri antiimigraţie Foto: nl.wikipedia.org

Nigel Farage, liderul formaţiunii naţionaliste britanice UKIP, a avertizat în legătură cu riscul venirii a milioane de imigranţi români şi bulgari în Marea Britanie începând din decembrie 2013, când vor fi eliminate restricţiile de pe piaţa muncii.

Acesta se teme că jumătate dintre cei aproximativ 29 de milioane de români şi bulgari ar putea veni în Marea Britanie în 2014.
   
Restricţiile pe piaţa muncii impuse de Marea Britanie românilor şi bulgarilor vor fi eliminate la sfârşitul anului 2013.
   
"Deschiderea porţilor pentru 29 de milioane de români şi bulgari se va dovedi o problemă majoră. Dacă aş fi bulgar, deja mi-aş face bagajele, pentru că jumătate din populaţia Bulgariei trăieşte în sărăcie. Şi nu sărăcie relativă - concepţia premierului David Cameron este că eşti sărac dacă nu ai două vehicule de teren -, ci sărăcie în adevăratul sens", a spus Nigel Farage, citat de publicaţia The Daily Star.
   
"Eu aş propune măsuri antiimigraţie, limitarea asistenţei sociale şi un sistem eficient de acordare a permiselor de muncă", declară liderul UKIP.
   

Parteneri
x close