Antena 3 CNN Externe Nigel Farage: Să nu primim grupurile de crimă organizată din România!

Nigel Farage: Să nu primim grupurile de crimă organizată din România!

Nigel Farage: Să nu primim grupurile de crimă organizată din România!
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    21 Sep 2013   •   11:20

Marea Britanie nu trebuie să-şi deschidă „necondiţionat porţile pentru Bulgaria şi România”, a declarat Nigel Farage, liderul UKIP (Partidul pentru Independenţa Marii Britanii), în cadrul unui discurs la Westminster, potrivit agenţiei Novinite.

Liderul partidului antiimigraţionist l-a avertizat pe premierul David Cameron că dacă acest lucru nu se va întâmpla, UKIP va provoca un „cutremur” la alegerile europene de anul viitor.

„Următoarele alegeri nu sunt, aşa cum aţi crede citind ziarele, în 2015. Următoarele alegeri sunt pe 22 mai 2014, alegerile europene. Acestea oferă alegătorilor o şansă de a-şi exprima într-adevăr opinia, fără a se preocupa ce voturi vor ajunge la Downing Street”, a spus Farage, într-un discurs de 40 de minute, rostit cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înfiinţarea UKIP.

„Campania va fi dominată de deschiderea porţilor pentru imigranţii din Europa de Est. În cazul în care coaliţia doreşte să-şi salveze poziţia electorală, ea trebuie, înainte de 1 ianuarie, să spună Bruxellesului că nu ne vom deschide necondiţionat uşa pentru Bulgaria şi România”, a continuat liderul UKIP.

„Aceasta este provocarea mea pentru ei. Dacă o ignoră, atunci trebuie să transformăm alegerile europene în referendumul care nu ni s-a oferit”, a avertizat Farage.

„Londra se confruntă deja cu un val de infracţiuni comise de români. Au fost 27.500 de arestări în zona Londrei în ultimii cinci ani. 92% din infracţiunile care vizează bancomatele sunt comise de români. Acest lucru atinge politica privind imigraţia pe care o doreşte UKIP: nu ar trebui să urăm bun venit bandelor criminale din străinătate şi trebuie să-i expulzăm pe cei care au comis infracţiuni”, a mai spus politicianul britanic.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close