Antena 3 CNN Externe Reporter trimis în Ucraina, ajuns viral pe Internet după ce a transmis în 6 limbi diferite

Reporter trimis în Ucraina, ajuns viral pe Internet după ce a transmis în 6 limbi diferite

Reporterul Philip Crowther, de la The Associated Press, a devenit viral după ce a publicat, marți, un montaj cu el însuși raportând de la Kiev în șase limbi diferite.

Reporter trimis în Ucraina, ajuns viral pe Internet după ce a transmis în 6 limbi diferite
de Alexandra Dima    |    23 Feb 2022   •   12:27

În videoclipul postat pe Twitter, Philip Crowther vorbește fluent engleză, luxemburgheză, spaniolă, portugheză, franceză și germană, transmiţănd pe rând pentru şase televiziuni diferite.

Crowther „s-a născut în Luxemburg dintr-un tată britanic și o mamă germană” și „este un vorbitor nativ de engleză, germană și luxemburgheză, precum și un vorbitor fluent de franceză, spaniolă și portugheză”, potrivit Metro.

Crowther a cărui performanţă a fost foarte apreciată de internauţi, nu se află la primul record de acest fel. În ianuarie 2021, el a relatat inaugurarea președintelui Biden, tot în șase limbi, scrie TheWeek.

Performanţele sale lingvistice sunt date şi de faptul că „s-a născut în Luxemburg dintr-un tată britanic și o mamă germană”. jurnalistul vorbeşte nativ engleză, germană și luxemburgheză, fiind fluent în franceză, spaniolă și portugheză.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Ucraina Philip Crowther
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close