Antena 3 CNN Externe Poliţişti francezi condamnaţi la închisoare, după ce au violat o prostituată româncă

Poliţişti francezi condamnaţi la închisoare, după ce au violat o prostituată româncă

Poliţişti francezi condamnaţi la închisoare, după ce au violat o prostituată româncă
Sursa foto: Foto: downtime.ro
12 Oct 2010   •   17:44

Cinci angajaţi ai poliţiei franceze au fost condamnaţi, luni, la pedepse cuprinse între unul şi doi ani de închisoare, pentru că au violat o prostituată româncă, potrivit Agerpres.

Dosarul datează din anul 2005, iar acuzaţii, trei polişti şi doi agenţi de securitate, cu vârste cuprinse între 32 şi 40 de ani, au fost suspendaţi din funcţie, pentru agresiune sexuală şi abuz  faţă de autoritatea conferită de funcţiile lor.

O anchetă efectuată de autorităţi au demonstrat faptul că poliţiştii şi agenţii de securitate au acţionat independent unul faţă de celălalt şi că nu au folosit violenţa, victima fiind terorizată de ameninţarea de expulzare din ţară, portviti declaraţiilor avocatei acesteia, Bertrand Philippe.

Trei dintre acuzaţi au recunoscut că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu femeia, fără a o contsrânge cu nimic. Ceilalţi doi au negat cu desăvârşire contactul sexual cu românca.

Tânăra a depus plângere în 2007 şi a obţinut, într-un final despăgubiri în valoare de 39.000 de euro din partea tribunalului corecţional. Femeia arenunţat la prostituţie şi s-a căsătorit între timp cu un medic francez, iar în prezent lucrează ca infirmieră într-un azil de bătrâni din Bourgogne.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: prostituata Franta viol
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close