Antena 3 CNN Externe O prostituată româncă a fost ucisă cu bâta de baseball în Austria, de către iubitul ei

O prostituată româncă a fost ucisă cu bâta de baseball în Austria, de către iubitul ei

Un bărbat român în vârstă de 28 de ani a șocat întreaga Austrie. Acesta și-a bătut iubita cu o bâtă de baseball și apoi i-a pus apoi cadavrul, în plină zi, pe treptele administrației publice din Villach.

O prostituată româncă a fost ucisă cu bâta de baseball în Austria, de către iubitul ei
Sursa foto: Twitter/LintnerLuzia
de Alexandra Ionescu    |    17 Noi 2021   •   09:48

Luni după amiază, un tânăr și-a parcat mașina în fața administrației publice din Villach, iar de pe bancheta din spate a scos trupul micuț al unei femei desfigurate. Tânăra de 29 de ani avea răni masive pe tot corpul

Nu este clar încă de ce bărbatul nu a dus-o la spital, iar acțiunile ce au urmat au fost și mai ciudate. Acesta a strigat într-una: ”Viața mea s-a terminat”, până la sosirea poliției și a ambulanței.

Poliția investighează moartea femeii, și nu exclude posibilitatea unor complici, sau că femeia a fost ucisă de altcineva ( poate un client al bordelului la care aceasta lucra).

Medicii sosiți la fața locului au încercat să o resusciteze pe femeie, dar fără succes.

Se pare că aceasta era prostituată, și lucra într-un cartier roșu din zona industrială Villach, iar iubitul ei cu care locuia, îi era și proxenet.

Arma crimei, un băț de lemn sculptat în forma unei bâte de baseball a fost găsită în apropierea bordelului, care era frecventat în principal, de italieni, potrivit oe.24.at.

×
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close