Antena 3 CNN Externe Prostituatele românce din Bruxelles, obligate să mănânce alimente depozitate în toalete

Prostituatele românce din Bruxelles, obligate să mănânce alimente depozitate în toalete

Prostituatele românce din Bruxelles, obligate să mănânce alimente depozitate în toalete
Sursa foto: EXTERNE
22 Mar 2010   •   13:02

Româncele care practică prostituţia la Bruxelles se plâng de condiţiile mizere în care trăiesc. Acestea susţin că sunt nevoite să mănânce alimente necomestibile preparate de furnizorii din anturajul lor. Potrivit fetelor de origine română şi bulgară, această înşelătorie culinară este făcută de damele de companie, foste prostituate bulgare plasate în cele mai multe baruri pentru a le supraveghea în locul proxeneţilor.

Prostituatele s-au plâns autorităţilor că nu sunt lăsate să-şi aleagă mâncarea, fiind şantajate să mănânce ?specialităţi bulgăreşti? care nu sunt comestibile şi care, de multe ori, sunt depozitate în toalete.

Cele mai multe prostituate din nordul Bruxelles-ului sunt de origine română şi bulgară. Ele spun că damele de companie care ţin locul proxenetilor au dezvoltat o afacere profitabilă de pe urma acestei înselătorii. Celor 25 de fete le sunt livrate două mese pe zi, pentru care sunt nevoite să plătească 20 de euro (câte 10 euro pentru fiecare masă).

Autorităţile au depistat unul dintre locurile în care sunt gătite alimentele şi care se află în apropierea barurilor în care lucrează prostituatele. Condiţiile în care este preparată şi depozitată mâncarea i-au şocat pe anchetatori: o baie servea drept bucătărie, iar înainte de livrare, farfuriile cu mâncare erau depozitate în toaletă.

"Este o înşelătorie (...). Nu putem alege noi ce mâncăm. Damele de companie par că se comportă frumos, dar, de fapt, ele sunt ochii şi urechile proxeneţilor, cărora le raportează totul", spun protituatele, potrivit dhnet.be.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: prostituata Bruxelles alimente toaleta
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close