Antena 3 CNN Externe Proxenetul Ioan Clămparu, transferat la o închisoare de maximă securitate, din Madrid. El a primit 30 de ani de închisoare

Proxenetul Ioan Clămparu, transferat la o închisoare de maximă securitate, din Madrid. El a primit 30 de ani de închisoare

Proxenetul Ioan Clămparu, transferat la o închisoare de maximă securitate, din Madrid. El a primit 30 de ani de închisoare
Sursa foto: Foto: ccaa.elpais.com
de M.Z.    |    29 Feb 2012   •   15:17

Proxenetul Ioan Clămaparu a fost transferat la o închisoare de maximă securitate, din apropiere de Madrid. Interlopul român, poreclit Cap de porc, a fost condamnat recent la 30 de ani de închisoare.

El este considerat extrem de periculos şi se află în acelaşi regim de detenţie la care sunt supuşi teroriştii ETA, închişi în acelaşi penitenciar de maximă securitate.

Prin izolarea lui Clămparu, conducerea închisorii încearcă să-l ţină departe de orice organizaţie mafiotă existentă sau viitoare.

În urmă cu câteva zile, românul a primit o pedeapsă-record de 30 de ani de închisoare, dar avocaţii săi vor ataca decizia cu recurs la instanţa Supremă din Madrid.

Ioan Clămparu a fost găsit vinovat în cinci cazuri de proxenetism şi exploatare sexuală, dintre care unul asupra unei minore, dar şi într-un caz de provocare a unui avort.

De asemenea, "Cap de porc" va trebui să achite despăgubiri pentru trei martori protejaţi, câte 12.020 de euro, în timp ce minora care a fost obligată de Clămparu să se prostitueze ar trebui despăgubită cu 30.506 euro.

În timpul procesului, victimele audiate au dat detalii şocante ale practicilor folosite de proxenetul român Ioan Clămparu.

Citeşte şi Prostituatele indisciplinate, torturate de Cap de porc: le tăia degetele, le scotea dinţii, le lega de copaci şi asmuţea câinii pe ele.






×
Subiecte în articol: ioan clamparu inchisoare Madrid proxenet
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close