Antena 3 CNN Externe Românca rănită în atentatul de pe podul Westminster din Londra a murit

Românca rănită în atentatul de pe podul Westminster din Londra a murit

Românca rănită în atentatul de pe podul Westminster din Londra a murit
07 Apr 2017   •   10:13

Românca rănită în Londra pe podul Westminster în urma atacului sângeros comis de Khalid Masood, a murit la spital. Poliția britanică a anunțat că o femeie care a fost rănită în atacul de la 22 martie de pe podul Westminster din Londra a murit.

Andreea Cristea a căzut în Tamisa, de pe podul Westminster, din Londra, după impactul violent cu mașina condusă de Khalid Masood. Românca a fost salvată de echipaje ale pompierilor, cu sprijin din partea unei organizații caritabile specializate în operațiuni de salvare pe apă.

Ea devine astfel a cincea victimă a atacului din 22 martie, când Khalid Masood a intrat cu maşina în mulţimea de pe podul Westminster, după care a înjunghiat mortal un poliţist. Masood a fost împuşcat mortal de către forţele de ordine lângă parlamentul britanic.

Publicaţia The Sun anunţă că o femeie în vârstă de 31 de ani, despre care se crede că este românca Andreea Cristea, rănită în atacul de pe podul Westminster, a murit la spital, după ce joi a fost deconectată de la aparatele care o menţineau în viaţă.

Era la Londra în vacanță și urma să se căsătorească

Ea se afla la Londra în excursie împreună cu partenerul său de viaţă, cei doi fiind surprinşi pe podul Westminster în timpul atentatului produs de un bărbat care a intrat cu autoturismul în pietoni. Românca, aflată în stare critică, a fost internată în spital, unde a suferit o intervenţie chirurgicală complicată. Bărbatul a fost rănit uşor. 

Pe 22 martie, un bărbat a intrat cu autoturismul în pietonii de pe podul Westminster din Londra, iar după aceea a reuşit să înjunghie un poliţist şi a încercat să intre în clădirea Parlamentului, înainte de a fi împuşcat mortal de forţele de securitate. Poliţistul înjunghiat a decedat în urma rănilor suferite, la fel şi doi dintre pietonii loviţi de maşina atacatorului. 

Citește și:

Mama românului rănit la Londra: „L-am sunat imediat ce am aflat de la știri ce s-a întâmplat. Era încă pe pod, striga întruna că nu o găsește pe Andreea”

Noi detalii ies la iveală despre atacatorul din Londra. Ce spun autoritățile din Londra

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: atentat londra
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close