Antena 3 CNN Externe Sanna Marin țipă, bea și dansează | Șefa guvernului din Finlanda, cu reputația ruinată după o petrecere cu alcool și suspiciuni de droguri

Sanna Marin țipă, bea și dansează | Șefa guvernului din Finlanda, cu reputația ruinată după o petrecere cu alcool și suspiciuni de droguri

Şefa guvernului finlandez, Sanna Marin, a reacționat joi după ce presa din țara sa a publicat un scurt clip video în care femeia poate fi văzută dansând şi petrecând zgomotos în mijlocul unui grup de prieteni.

Sanna Marin țipă, bea și dansează | Șefa guvernului din Finlanda, cu reputația ruinată după o petrecere cu alcool și suspiciuni de droguri
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Aug 2022   •   15:06

Marin (foto), în vârstă de 36 de ani, a confirmat că petrecerea la care a luat parte s-a petrecut la o reședință privată.

În imaginile devenite publice, petrecăreții se agită în ritmul muzicii, cântă și strigă în timp ce țin în mână pahare care, aparent, conțin băuturi alcoolice.

Energia și decibelii de care dau dovadă petrecăreții au alimentat speculațiile privind consumul de droguri de către membrii grupului cu care se distra premierul finlandez.

Riikka Purra, liderul unei formațiuni parlamentare de opoziție, și Mikko Karna, parlamentar al formațiunii centriste de guvernământ, au cerut ca Marin să efectueze un test anti-drog, relatează presa finlandeză.

În schimb, Antti Lindtman, șeful grupului parlamentar al Partidului Social Democrat din Finlanda, din care face parte premierul, a declarat că șefa guvernului se bucură în continuare de susținere politică.

Sanna Marin: "Am băut moderat. Nu am făcut nimic ilegal"

În replică la aceste reacții, Sanna Marin și-a apărat dreptul de a se bucura de timpul liber.

"Nu am nimic de ascuns. Nu am consumat droguri, așa că nu este o problemă să merg la analize. Am dansat, am cântat, am sărbătorit, am făcut lucruri legale", a spus ea, joi.

Șefa guvernului a confirmat că a băut "moderat". 

Ea a răspuns că "depinde de autorități" atunci când a fost întrebată dacă poliția ar trebui să investigheze cazul.

Marin s-a declarat, pe de altă parte, dezamăgită de faptul că imaginile filmate într-un spațiu privat au ajuns publice, dar a refuzat să comenteze în legătură cu cine a filmat sau distribuit videoclipul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Șefa guvernului finlandez a mai spus că rămâne la latitudinea alergătorilor să decidă cum îi este afectată încrederea după acest incident.

Sanna Marin a atras atenția în trecut prin prezența sa la festivaluri de muzică rock și în cluburi.

Ea a insistat asupra dreptului său de a-și petrece timpul liber la fel cum o fac persoanele de vârsta ei, adăugând că speră că lumea va accepta acest lucru și că finlandezii "trăiesc în democrație".

×
Subiecte în articol: Sanna Marin alcool droguri Finlanda petrecere
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close