Antena 3 CNN Externe Scandal în Marea Britanie: Ducesa de York, filmată primind bani ca să intervină pe lângă fostul soţ (VIDEO)

Scandal în Marea Britanie: Ducesa de York, filmată primind bani ca să intervină pe lângă fostul soţ (VIDEO)

Scandal în Marea Britanie: Ducesa de York, filmată primind bani ca să intervină pe lângă fostul soţ (VIDEO)
23 Mai 2010   •   23:30

Familia regală britanică este implicată într-un scandal de proporţii. Ducesa de York a fost filmată în timp ce solicita 500.000 de lire ca să intervină pe lângă prinţul Andrew, fostul ei soţ. Flagrantul a fost pus la cale de reporterii cotidianului News of the World.

Sarah Ferguson, Ducesă de York, fosta soţie a prinţului Andrew al Marii Britanii, a fost filmată de un reporter în timp ce primea bani ca să intervină pe lângă prinţ.

Prinţul Andrew, cunoscut sub numele de Ducele de York, este reprezentant special pentru comerţ şi investiţii al Marii Britanii. Sarah Ferguson a acceptat suma de 40.000 de dolari şi a cerut să primească încă 500.000 de lire ulterior, spunând că l-ar fi putut convinge pe prinţul Andrew să-l ajute pe reporterul sub acoperire.

Potrivit publicaţiei britanice, Ducesa s-a întâlnit cu aşa-zisul om de afaceri de două ori, prima dată la un hotel din New York şi apoi la un club exclusivist din Londra. Palatul Buckingham a refuzat să comenteze acuzaţiile publicate de News of the World.

Ducele şi Ducesa de York au divorţat în 1996, dar au rămas prieteni apropiaţi. Potrivit presei britanice, ducesa de York, în vârstă de 50 de ani, este în pragul falimentului, pentru a doua oară de la despărţirea de prinţul Andrew.



Antena 3

×
Subiecte în articol: ducesa Marea Britanie scandal
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close