Antena 3 CNN Externe Se întâmplă şi în SUA: Un tânăr a murit pentru că nu s-a găsit o ambulanţă care să-l ducă la spital

Se întâmplă şi în SUA: Un tânăr a murit pentru că nu s-a găsit o ambulanţă care să-l ducă la spital

Se întâmplă şi în SUA: Un tânăr a murit pentru că nu s-a găsit o ambulanţă care să-l ducă la spital
Sursa foto: Foto: freefoto.com
12 Apr 2011   •   13:09

Un adolescent grav rănit din Detroit în plină stradă a murit deoarece nu s-a găsit nicio ambulanţă care să-l ducă la spital. Şase tineri au fost răniţi într-un violent schimb de focuri iar poliţia a chemat în zadar ambulanţe pentru a le da primul ajutor.

Agresorii au folosit arme puternice, cu care au ciuruit maşina în care circulau victimele. Vecinii n-au ştiut cum să se ascundă mai bine, pentru a nu fi loviţi de vreun glonte rătăcit.

Deşi răniţi, tinerii au reuşit să ajungă la o secţie de poliţie din apropiere. Oamenii legii au sunat la Urgenţă, dar au primit un răspuns uluitor: nicio ambulanţă nu era disponibilă pentru a veni în ajutorul răniţilor. Poliţiştii i-au dus, până la urmă, la spital în maşinile de patrulare.

Unul din răniţi, în vârstă de 18 ani, a decedat la spital. Poliţia încearcă să afle dacă, într-adevăr, nu erau ambulanţe disponibile sau echipajele s-au temut de eventuale noi schimburi de focuri.

 



×
Subiecte în articol: SUA ambulanta spital
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close