Antena 3 CNN Externe Studentă americană în Rusia, ultimul mesaj trimis mamei sale înainte să fie găsită moartă într-o pădure: "Sper că nu sunt răpită"

Studentă americană în Rusia, ultimul mesaj trimis mamei sale înainte să fie găsită moartă într-o pădure: "Sper că nu sunt răpită"

Catherine Serou a fost găsită moartă, sâmbătă, în Rusia după ce s-a urcat în mașina unui bărbat necunoscut, pentru că se grăbea să ajungă la o clinică. Ca și cum ar fi presimțit ceva, studenta din SUA i-a trimis un ultim mesaj mamei ei în care a scris: „Într-o mașină cu un necunoscut. Sper că nu sunt răpită”.

Studentă americană în Rusia, ultimul mesaj trimis mamei sale înainte să fie găsită moartă într-o pădure: "Sper că nu sunt răpită"
Sursa foto: TheSun
de Mia Lungu    |    22 Iun 2021   •   17:07

Cadavrul tinerei de 34 de ani a fost găsit sâmbătă într-o zonă împădurită de lângă orașul Nijni Novgorod, la 400 de kilometri est de Moscova.

Tânăra, care a făcut parte din marina militară a Statelor Unite ale Americii, era dispărută de marțea trecută. Aceasta se grăbea să ajungă la o clinică pentru a clarifica o problemă de plată, a declarat mama ei, Beccy Serou.

Mama tinerei, din Vicksburg, Mississippi, a declarat presei că fiica ei i-a trimis ultima oară un mesaj text: „Într-o mașină cu un necunoscut. Sper că nu sunt răpită”.

Agenția de știri de stat RIA-Novosti a citat instanța locală spunând că suspectul a luat-o în mașina sa, însă în loc să meargă spre locația indicată, el a dus-o într-o zonă împădurită unde a bătut-o și a înjunghiat-o în cursul unei dispute violente, scrie The Sun.

Rapoartele de știri rusești l-au identificat pe suspect ca fiind Alexander Popov și au declarat că bărbatul are un trecut violent cunoscut. Acum, el riscă pedeapsa cu închisoarea pe viață dacă este condamnat pentru crimă.

Peste 100 de voluntari au căutat-o pe tânăra dispărută în pădurile locale

Beccy Serou a declarat că fiica ei se grăbea să ajungă la o clinică, marți și, cel mai probabil, de aceea s-a urcat în mașina unui străin.

„Cred că atunci când a văzut că persoana respectivă nu se îndrepta spre clinică, ci în schimb merge într-o pădure, a intrat în panică”, a spus Beccy Serou.

Săptămâna trecută, peste 100 de voluntari au străbătut pădurile locale în încercarea de a o localiza pe tânăra americancă, înainte ca suspectul să fie reținut, au declarat autoritățile locale.

Catherine Serou s-a mutat din California în Rusia în 2019 pentru a studia dreptul la Universitatea Lobachevsky din Nijni Novgorod. Ea se afla în Rusia și pentru a învăța limba, astfel încât să se poată întoarce în Statele Unite și să lucreze ca avocat în domeniul imigrației.

Catherine Serou avea o diplomă de licență în design și un master în istoria artei de la Universitatea din California.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close