Antena 3 CNN Externe Surse: Doi români au fost reținuți la Londra în acelasi timp cu suspecții

Surse: Doi români au fost reținuți la Londra în acelasi timp cu suspecții

Surse: Doi români au fost reținuți la Londra în acelasi timp cu suspecții
04 Iun 2017   •   21:19

ATENTAT LONDRA. Mihai Gâdea a prezentat, la Sinteza Zilei, de la Antena 3, niște informații pe surse, potrivit cărora doi români au fost reținuți la Londra în acelasi timp cu suspecții, în cazul atentatelor din noaptea de sâmbătă spre duminică.

„Aceeași informație o am și eu, am cerut atașatului nostru de la ministerul de Interne să o verifice. În momentul de față nu am o confirmare, când o voi avea, o să informăm opinia publică. Vom afla în câteva ore, pentru că autoritățile britanice sunt reținute în a da asemenea informații”, a declarat Dan Mihalache, ambasadorul României în Marea Britanie.

Surse: Doi români au fost reținuți la Londra

Potrivit unui corespondent The Telegraph, Harry Yorke, aflat la faţa locului, proprietarii Sam's Chicken Shop, situat lângă apartamentul percheziţionat de poliţişti duminică după-amiază, au declarat că şapte persoane au fost arestate, scrie news.ro.

Mathu Sivahran, o martoră la percheziţie, a declarat că cei doi români au fost arestaţi împreună cu alţi cinci bărbaţi de culoare, dintre care unul ”îmbrăcat în haine islamice”. ”S-a întâmplat acum două ore, înjurul orei 14.15 (16.15, ora României). Am văzut poliţişti înarmaţi fugind pe acopriş, care au strigat «mâinile sus» şi i-au înconjurat”, a declarat ea pentru The Telegraph. ”Apoi i-au scos afară pe cei cinci bărbaţi de culoare şi pe român şi prietena lui”, continuă ea. ”Unul dintre tipii de culoare purta pe cap un acoperământ integral islamic”.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close