Antena 3 CNN Externe Testamentul lui Matthew Perry a fost deschis. Cui a lăsat moștenire averea de peste 120 milioane de dolari

Testamentul lui Matthew Perry a fost deschis. Cui a lăsat moștenire averea de peste 120 milioane de dolari

Surpriză imensă la deschiderea testamentului fostului actor din "Friends", Matthew Perry, mort la numai 54 de ani, după ce și-a administrat acasă doze uriașe de anestezic folosit și ca remediu pentru depresie și anxietate.

Testamentul lui Matthew Perry a fost deschis. Cui a lăsat moștenire averea de peste 120 milioane de dolari
Sursa foto: Profimedia Images
de Silvia Preda    |    12 Mar 2024   •   18:49

Perry, care de-a lungul timpului a vorbit deschis despre dependența sa de droguri, alcool și analgezice, avea o avere estimată la 120 de milioane de dolari, dintre care un milion de dolari i-a lăsat prin testament unui fond pe care l-a înființat.

Testamentul încheiat de Perry încă din toamna lui 2009 prevede ca jumătate din această sumă să ajungă la părinţii săi și o soră vitregă, iar cealaltă jumătate, la fosta sa iubită, Rachell Dunn, de care s-a despărțit în 2005.

Mai mult, actorul din "Friends" a specificat în testament că în eventualitatea în care avea să devină tată, nu vrea să lase nimic copiilor săi.

Actorul din "Friends" a murit de supradoză cu ketamină, la vârsta de 54 de ani, anul trecut, pe 28 octombrie.

Conform medicului legist Raffi Djabourian,"la nivelurile ridicate de ketamină găsite în mostrele de sânge post-mortem, principalele efecte letale ar fi atât suprastimularea cardiovasculară cât şi depresia respiratorie".

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Înecul contribuie ca urmare a probabilităţii scufundării în piscină după ce şi-a pierdut conştienţa; boala arterială coronariană contribuie din cauza exacerbării efectelor miocardice induse de ketamină asupra inimii".

Cauza morţii a fost făcut publică la câteva zile după ce Aniston a dezvăluit că discutase cu el prin mesaje în dimineaţa zilei în care a murit.

În timpul vieţii, Perry a vorbit deschis despre lupta sa cu abuzul de substanţe şi cu dependenţa şi a înfiinţat chiar un adăpost pentru bărbaţii care se confruntă cu probleme similare.

După dispariţia sa, a fost înfiinţată în numele său o fundaţie ce îşi propune să îi ajute pe cei care se luptă cu dependenţa de substanţe.

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close