Antena 3 CNN Externe Ucigaşul de la cinematograful din Aurora are mii de admiratoare

Ucigaşul de la cinematograful din Aurora are mii de admiratoare

Ucigaşul de la cinematograful din Aurora are mii de admiratoare
12 Sep 2015   •   16:11

James Holmes, bărbatul care a fost condamnat în luna august la închisoare pe viață pentru uciderea a 12 persoane într-un cinematograf din orașul Aurora (statul Colorado, SUA) în 2012, a primit în închisoare circa 4.000 de scrisori de susținere, majoritatea de la admiratoare, relatează New York Daily News, citat de Agerpres.

Biroul procurorului local a publicat sute de pagini de scrisori, care dezvăluie fascinația pe care o exercită ucigașul schizofren nu numai asupra unor adolescente, ci și a multor mame de familie ce se identifică mai degrabă cu el decât cu părinții victimelor. "Ești incredibil de misterios și asta mă atrage", scrie o admiratoare, în timp ce alta îl compară cu "o porumbiță în roua dimineții". Unele îi scriu pentru că nu au cui să se confeseze: "Dacă vorbesc cu prietenele, mă judecă și ajung să fiu prietena cea ciudată...Am nevoie de cineva care să mă asculte și să mă înțeleagă", scrie o adolescentă.

O admiratoare din Tennessee i-a scris că îi tricotează un fular de culoarea părului lui (probabil când era portocaliu). Multe îi spun că se gândesc la el, că își fac griji și că le poate scrie oricând. Adesea pun în plicuri fotografii, pe care Holmes le pune pe pereții celulei.

Multe scrisori au fost trimise după atacul din cinematograf, însă, conform unor membri ai personalului închisorii, Holmes continuă să primească regulat corespondență. I s-au trimis și bani: 4.600 de dolari au fost expediați de persoane care nu fac parte din familia lui, potrivit șerifului local.

×
Subiecte în articol: ucigas
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close