Antena 3 CNN Externe Un copil de 13 ani a murit din cauza obezității. Mama lui îl hrănea în mod abuziv și nici nu-l lăsa să facă sport

Un copil de 13 ani a murit din cauza obezității. Mama lui îl hrănea în mod abuziv și nici nu-l lăsa să facă sport

Un copil de 13 ani a murit din cauza obezității. Mama lui îl hrănea în mod abuziv și nici nu-l lăsa să facă sport
Sursa foto: foto- Pexels
12 Sep 2019   •   11:07

Un băiat de 13 ani s-a stins din viață din cauza obezității, iar părinții nu au făcut niciun efort pentru a-l salva nici măcar în ultimul moment. 

Mama copilului i-a dus mâncare în cantități exagerate chiar și atunci când se afla pe patul de spital. Femeia a fost acuzată de abuz emoțional. 

Băiatul, descris ca fiind senin și prietenos și-a rugat profesorii de la școală să nu-i spună mamei sale că a fost la cursurile de sport. 

În caz contrar, aceasta l-ar fi hrănit cu 2.000 de calorii de mâncare înainte de prânz, plus o gustare pe care să o ia pe post de al doilea mic dejun. 

Când a fost întrebată în legătură cu greutatea copilului, femeia a spus că este doar „leneș”, potrivit Metro

Băiatul a fost internat în spital din cauza obezității, dar nici atunci mama lui nu s-a oprit din a-l hrăni în mod abuziv. Acesta avea nevoie de un transplant de inimă, dar nu a putut fi realizat din cauza greutății exagerate, a lipsei de sport și a condiției sale aflate în stare de deteriorare. 

×
Subiecte în articol: baiat femeia
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close