Antena 3 CNN Externe Un cuplu și-a vândut copilul pe piața neagră. Ce s-a întâmplat cu băiatul

Un cuplu și-a vândut copilul pe piața neagră. Ce s-a întâmplat cu băiatul

Un cuplu și-a vândut copilul pe piața neagră. Ce s-a întâmplat cu băiatul
08 Aug 2018   •   12:50

O femeie care și-a vândut fiul pedofiilor pe piața neagră a Internetului a fost condamnată la 12 ani și șase luni de către o instanță din sudul Germaniei. Curtea de justiție din Freiburg l-a condamnat de asemenea pe partenerul ei la 12 ani de închisoare. Băiatul avea nouă ani când procesul a început în iunie.

Cetățenii germani, în vârstă de 48 și 39 de ani, au abuzat sexual băiatul timp de cel puțin doi ani. Piața neagră web este o zonă a Internetului care nu poate fi găsită de moatoarele de căutare obișnuită. 

Luni, instanța a închis un bărbat spaniol timp de 10 ani pentru abuzul sexual al băiatului în mod repetat. Cinci alte persoane au fost de asemenea urmărite penal în legătură cu abuzul. 

Cuplul a fost găsit vinovat de viol, agresiune sexuală agravată a copiilor, prostituție forțată și distribuție de pornografie infantilă. Băiatul locuiește acum cu părinti adoptivi. 

Cei doi trebuie să plătească acum 4.,500 de euro pentru daunele cauzate băiatului și unei fetițe de trei ani, care a fost de asemenea abuzată de ei. 
  
Sursă: BBC  

×
Subiecte în articol: piata neagra pedofilie
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close