Antena 3 CNN Externe Un pastor britanic acuză Guvernul român de legături cu o reţea de pedofilie

Un pastor britanic acuză Guvernul român de legături cu o reţea de pedofilie

Un pastor britanic acuză Guvernul român de legături cu o reţea de pedofilie
Sursa foto: pastor
28 Iul 2009   •   09:12

Un pastor din Irlanda de Nord face nişte afirmaţii grave despre Guvernul român, pe care îl acuză de legături cu o reţea de pedofilie, arată publicaţia online Belfast Telegraph. Pastorul povesteşte că a distrus un orfelinat pe care îl înfiinţase în România, pentru ca acesta să nu ajungă pe mâinile unei reţele de pedofili despre care el crede că avea legături strânse cu oficiali din executivul român.

?Am dărâmat tavanele, băile, duşurile, duşumelele deoarece arăta ca un hotel de cinci stele. Era minunat şi l-am distrus şi am spus că acest Guvern nu îl va lua şi dacã vor îl vor lua, vor trebui să cheltuiască bani (pentru a-l renova). Din acest motiv am plecat din România? a povestit James McConnell, în vârstã de 72 de ani.

Tot el spune că ceva i s-a părut suspect în momentul în care mai mulţi reprezentanţi ai unei instituţii guvernamentale s-au arătat interesaţi de orfelinat şi i-au cerut permisiunea să ?plaseze? din când în când câte un copil la orfelinat, pentru o lună sau cel mult trei. Bărbaţii ofereau nişte sume foarte mari pentru fiecare copil, în jur de 18.000 de dolari, fapt ce l-a pus în gardă pe pastorul nord irlandez. ?Ceva era putred?, declară el, menţionând că impresia pe care i-au lăsat-o era că avea de a face cu ?o reţea de pedofili în interiorul Guvernului român?.

Autorităţile române de la Belfast au dezminţit aceste acuzaţii. Mai mult, un alt pastor, care a administrat orfelinatul după plecarea lui McConnell a declarat că orfelinatul trebuia să fie închis în urma unei directive a Uniunii Europene.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: pedofilie
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close