Antena 3 CNN High Tech Altă reţea, acelaşi număr. De marţi, intră în vigoare portabilitatea pentru utilizatorii de telefonie mobilă

Altă reţea, acelaşi număr. De marţi, intră în vigoare portabilitatea pentru utilizatorii de telefonie mobilă

Altă reţea, acelaşi număr. De marţi, intră în vigoare portabilitatea pentru utilizatorii de telefonie mobilă
17 Oct 2008   •   16:54

Începând cu 21 octombrie, utilizatorii de telefonie mobilă îşi vor putea schimba compania la care sunt abonaţi, fără a fi nevoiţi să-şi schimbe şi numărul de telefon. Operaţiunea se numeşte portabilitate şi poate fi aplicată de toţi utilizatorii de telefonie mobilă, indiferent de reţeaua în care se află, de abonamentul sau cartela pe care le folosesc, sau de tipul de telefon utilizat. Reprezentanţii companiilor de telefonie mobilă sunt de părere că, prin introducerea acestei opţiuni, concurenţa va fi mult mai mare, însă baza de clienţi nu va fi afectată semnificativ.
Reprezentanţii companiei de telefonie Cosmote privesc, totuşi, cu optimism această măsură. Potrivit acestora, toată lumea ar putea beneficia în urma transferului: utilizatorii se pot muta spre o ofertă mai avantajoasă, iar companiile îşi pot mări portofoliul de clienţi.
Utilizatorii de telefonie mobilă, care doresc să pună în practică această opţiune, vor fi nevoiţi să anunţe, în scris, compania la care renunţă, cu cel puţin 10 zile înainte de a o face. Noua companie va suporta costurile clientului, însă va putea introduce preţuri mai mari pentru anumite servicii, astfel încât să-şi recupereze, în timp, pierderile.
Serviciul de relaţii cu clienţii, prin intermediul căruia se va putea efectua transferul, va fi disponibil non-stop.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: telefonie mobila
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close