Antena 3 CNN High Tech Lucruri inedite pe care nu știai că le poți face pe YouTube

Lucruri inedite pe care nu știai că le poți face pe YouTube

Lucruri inedite pe care nu știai că le poți face pe YouTube
21 Sep 2015   •   12:45

Vă prezentăm în acest video-tutorial câteva dintre serviciile YouTube.com nu foarte vizibile sau cunoscute, sub forma unor tips & tricks care vizează gigantul în materie de redare video & audio, scrie playtech.ro.

Google este hotărât să facă din YouTube una din opțiunile preferate atunci când vorbim de player audio. Pe lângă schimbările recente care vizează exact acest aspect, ne este pus la dispoziție și un mod de a descoperi și crea playlisturi într-o secundă, cu ajutorul Youtube Disco .

Pentru cei interesați de creare de conținut și editarea cât mai simplă a video-urilor, avem acces la programe, unelte și informații prin intermediul Youtube.com/create și Youtube.com/editor. În același mod, completând linkul clasic de youtube.com, putem căuta /movies  sau /shows  și să găsim o lista de mii de filme online, prezente în întregime direct pe youtube, ori o listă stufoasă de show-uri și emisiuni televizate din întreaga lumea.Pe lângă acestea, Youtube ne încurajează să ne relaxăm şi să stăm pe Youtube.com/tv direct de pe canapea prin intermediul smartphone-ului.

Mai multe, pe playtech.ro.

×
Subiecte în articol: YouTube
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close