Schimbare importantă anunțată de Facebook

27 Mar 2017   •   18:52
Schimbare importantă anunțată de Facebook

Facebook va adăuga o nouă componentă aplicației de chat messenger. Userii vor putea să își trimită locația live, iar timp de 60 de minute, cel care a primit acces la locație va putea vedea în orice moment unde se deplasează prietenul său în timp real. 

Compania își motivează noul serviciu prin faptul că printre cele mai folosite întrebări pe chatul messenger al Facebook este "cât de departe ești", a declarat Stan Chudnovsky, șeful de dezvoltare al Meseenger, scrie DcNews.

"Acesta este lucrul pe care oamenii și-l doresc și sunt foarte interesați" a spus Chudnovsky, conform unui interviu citat de Reuters.

Trimiterea locației va fi opțională, iar noutatea constă în faptul că odată dezvăluită informația locației, timp de 60 de minute telefonul va transmite date în timp real despre locul în care se află, iar prietenul care a primit acces poate vedea unde se deplasează în timp real. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close