Antena 3 CNN High Tech YouTube va adăuga o funcție nouă în aplicația pentru dispozitive mobile. Ce vor putea face utilizatorii

YouTube va adăuga o funcție nouă în aplicația pentru dispozitive mobile. Ce vor putea face utilizatorii

YouTube va adăuga o funcție nouă în aplicația pentru dispozitive mobile. Ce vor putea face utilizatorii
Sursa foto: Foto: captura Youtube
08 Aug 2017   •   13:43

YouTube a adăugat o nouă opțiune disponibilă doar pentru dispozitivele mobile, care va permite utilizatorilor să distribuie videoclipuri prietenilor și să discute despre acestea în privat. Acest lucru va fi posibil fără a părăsi aplicația.

Funcția va avea aceleași caracteristici precum aplicațiile de mesagerie clasice: atunci când distribuiți un videoclip unui contact (sau unui grup ), puteți discuta despre el fără a părăsi aplicația. Utilizatorii pot, de asemenea, să răspundă unui video distribuit cu un alt video prin simpla apăsare a unei pictograme, informează digi24.ro.

Noua caracteristică va fi integrată în butonul de distribuire din aplicația YouTube și va permite utilizatorilor să selecteze din lista de contacte a telefonului persoanele către care este distribuit un videoclip. Se va putea obține, de asemenea, un link direct pentru a distribui și a adăuga noi prieteni pentru a discuta despre videoclipul respectiv.


 

×
Subiecte în articol: YouTube functie aplicatie utilizatori
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close