Antena 3 CNN Horoscop 14-20 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii au o săptămână importantă care începe cu Lună Nouă, Capricornii fac schimbări în viaţa lor

14-20 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii au o săptămână importantă care începe cu Lună Nouă, Capricornii fac schimbări în viaţa lor

14-20 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Avem de traversat o săptămână mare, cu decizii importante şi resposabilităţi.

14-20 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii au o săptămână importantă care începe cu Lună Nouă, Capricornii fac schimbări în viaţa lor
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    13 Dec 2020   •   09:12

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

14-20 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, săptămâna viitoare aduce veşti importante încă de luni şi sentimentul că ceva se repetă, dar acum trebuie să se comporte altfel. Miercuri şi joi, planuri mari pentru viitor, iar în week-end, relaxare.

14-20 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, luni, vor fi calculele financiare. Marţi şi miercuri, poartă multe discuţii, joi, decizii finale şi trag o concluzie. Week-endul îl petrec cu prietenii.

14-20 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, o săptămână în care sunt mai fixaţi pe relaţiile parteneriale sau pe cele de colaborare. Îşi studiază comportamentul, iar miercuri pot renunţa la superstiţii. Pentru week-end, se arată muncă.

14-20 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, săptămâna începe cu aspect puternic în zona muncii, iar marţi şi miercuri îşi pregătesc terenul pentru a aplica deciziile lor. Rămân intransigenţi. În week-end, pot face o călătorie.

14-20 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

La Lei, este o săptămână de organizare a vieţii, mai ales că luni au Lună Nouă, cu o nouă viziune despre viitor şi pot lichida nişte proiecte. Marţi şi miercuri au zile tensionate, cu dificultăţi, iar joi fac planuri de viitor foarte îndrăzneţe. În week-end, atenţie la sănătate!

14-20 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, este o săptămână în care ajută pe toată lumea, iar marţi şi miercuri obţin rezultate cu foarte mult efort şi descurcă ceva imposibil. Joi şi vineri primesc aplauze, iar în week-end sunt alături de partener.

14-20 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziunile astrale pentru săptămâna viitoare

14-20 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanţele îşi organizează viaţa de familie în această săptămână sau afacerile personale, marţi şi miercuri muncesc, au zile obositoare, robotesc. E important să facă loc noului, să lase în urmă ce e vechi. Joi şi vineri, speranţe de viitor, iar în week-end, lucrează.

14-20 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, săptămâna începe cu mare interes pentru bani şi corectează o atitudine greşită din trecut. Marţi şi miercuri, multă muncă, iar joi şi vineri au nevoie de sprijinul familiei. În week-end, distracţie.

14-20 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Săgetătorii au o săptămână importantă care începe cu Lună Nouă în semnul lor zodiacal, ei îşi schimbă comportamentul şi viziunea de viaţă. Marţi şi miercuri, mai mult strâng gura pungii, iar la final de săptămână ajută persoanele la nevoie.

14-20 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, săptămâna îi vizează direct, multe planete se pregătesc să iasă din semnul lor zodiacal şi trag nişte concluzii. Marţi şi miercuri fac nişte schimbări în viaţa lor, iar în week-end, planuri mari.

14-20 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, pot demara luni un proiect, iar marţi şi miercuri îşi pun nişte lucruri în ordine. Joi e o zi minunată, ca şi vineri. În week-end, pot lucra pe bani sau au o ofertă financiară.

14-20 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Peşti, luni trebuie să-şi asume nişte responsabilităţi la muncă şi vin şi bani. Nu au prea mulţi prieteni, dar realizează asta abia miercuri şi joi. La final de săptămână, trebuie să aibă grijă de sănătate, dar s-ar putea să lucreze la planurile lor.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close