Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2 septembrie 2022. Gemenii sunt loviţi de săgeata lui Cupidon, Fecioarele se simt rănite

Horoscop 2 septembrie 2022. Gemenii sunt loviţi de săgeata lui Cupidon, Fecioarele se simt rănite

Horoscop 2 septembrie 2022. Nativii din zodia Leu au probleme în relaţia de cuplu, în timp ce Balanţele trebuie să fie atente la sănătate.

Horoscop 2 septembrie 2022. Gemenii sunt loviţi de săgeata lui Cupidon, Fecioarele se simt rănite
Sursa foto: Freepik.com
de Georgiana Adam    |    01 Sep 2022   •   15:08

Horoscop 2 septembrie 2022 pentru Berbec

Atunci când lucrurile nu merg atât de bine în relaţiile personale, trebuie să fiţi conştienţi de faptul că şi dumneavoastră aveţi câteva lucruri pe care trebuie să le rezolvaţi. Lucrul cu oamenii poate să fie foarte bun, astăzi.

Horoscop 2 septembrie 2022 pentru Taur

Aţi putea stabili noi legături romantice, care ar putea duce către o dragoste adevărată. Sunt favorizate călătoriile alături de familie. De multe ori nu vă place să vă asumaţi riscuri, însă astăzi veţi fi puşi în faţa acestui lucru. Veţi simţi nevoia de mai multă intimitate.

Horoscop 2 septembrie 2022 pentru Gemeni

Nativii din zodia Gemeni se simt foarte atrăgători. Cineva din cerul dumneavoastră de prieteni se simte atras de dumneavoastră, iar asta vă place. La serviciu nu trebuie să vă faceţi griji de posibile certuri, pentru că veţi reuşi să vă stăpâniţi. Astăzi, este momentul perfect să fiţi alături de familie şi de cei pe care îi iubiţi.

Horoscop 2 septembrie 2022 pentru Rac

Racii care sunt într-o relaţie se pot simţi afectaţi de faptul că sunt supuşi la multă presiune şi mult stres. Culoarea dumneavoastră norocoasă va fi auriu. Din punct de vedere financiar, vă descurcaţi destul de bine.

Horoscop 2 septembrie 2022 pentru Leu

Leii aflaţi într-o relaţie de cuplu nu vor avea parte de cea mai bună zi alături de partener. Dacă vă pregătiţi de o călătorie, astrele vă recomandă să vă luaţi o hartă cu dumneavoastră. S-ar putea să aveţi probleme cu conexiunea la internet. Astăzi trebuie să fiţi atenţi la locul de muncă, pentru că cineva va încerca să vă saboteze.

Horoscop 2 septembrie 2022 pentru Fecioară

Sunteţi foarte preocupate de muncă, prin urmare relaţia dumneavoastră va avea de suferit. Numerele norocoase pentru dumneavoastră sunt - 11, 21, 24 şi 85. Dacă aţi muncit foarte mult în ultima perioadă, ar fi bine să vă aşteptaţi la o primă destul de măricică. Încercaţi să vă relaxaţi mai mult şi să renunţaţi la relaţiile toxice.

Horoscop 2 septembrie 2022 pentru Balanţă

Venus vă trimite o energie pozitivă şi puternică. Este o zi ideală pentru dragoste. Chiar dacă vă place să călătoriţi şi astăzi aveaţi în plan asta, ar fi bine să vă gândiţi mai bine. Din punct de vedere financiar, staţi destul de bine. Fiţi mai atente la sănătatea dumneavoastră şi la punctele slabe.

Horoscop 2 septembrie 2022 pentru Scorpion

Dragostea este foarte importantă pentru dumneavoastră astăzi. Nu veţi avea prea mult noroc când vine vorba de situaţii financiare. Nu cheltuiţi bani inutil astăzi. S-ar putea ca astăzi să simţi dureri la picioare sau la braţe. Această durere este un semn că trebuie să mai luaţi pauze şi să vă odihniţi.

Horoscop 2 septembrie 2022 pentru Săgetător

Astăzi este o zi norocoasă pentru dumneavoastră. Dacă lucraţi la o afacere, astăzi toate planurile dumneavoastră vor fi date peste cap. Sunt oameni apropiaţi care vor să vă apese pe butoane. Important este să nu vă pierdeţi cu firea. În schimb, veţi avea o zi liniştită. Evitaţi subiectele controversate, cineva va ajunde la capătul greşit al conversaţiei.

Horoscop 2 septembrie 2022 pentru Capricorn

Se recomandă prudenţă astăzi pentru dumneavoastră. Gândirea negativă poate duce la complicaţii mai târziu. Caracterul dumneavoastră puternic arătat celorlalţi ar putea fi un impediment în a face noi conexiuni. Încercaţi să vă păstraţi optimismul, chiar dacă simţi că situaţia financiară nu corespunde aşteptărilor dumneavoastră. Nu ar fi rău să vă urmaţi instinctele.

Horoscop 2 septembrie 2022 pentru Vărsător

Vărsătorii singuri ar putea căuta o relaţie de lungă durată. Încercaţi să aveţi răbdare şi să nu vă grăbiţi cu ceva. Astrele vă recomandă să oferiţi energie bună, întrucât o veţi primi înapoi atunci când veţi avea nevoie. Unele emoţii vă pot lua prin surprindere.

Horoscop 2 septembrie 2022 pentru Peşti

Veţi avea o zi distractivă astăzi. O întâlnire romatică este posibilă astăzi pentru dumneavoastră. La serviciu, veţi observa că toate vor decurge mult mai bine decât de obicei. În acest moment, este posibil să aşteptaţi o promovare, fie o mărire de salariu. Petreceţi timpul cu membri familiei şi totul va fi perfect.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close