Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 septembrie 2023. Gemenii îşi pot îndeplini o dorinţă, Scorpionii trec printr-o furtună

Horoscop 29 septembrie 2023. Gemenii îşi pot îndeplini o dorinţă, Scorpionii trec printr-o furtună

Horoscop 29 septembrie 2023. Nativii din Gemeni îşi pot îndeplini, azi, o dorinţă, în timp ce Scorpionii ar putea avea parte de o furtună în relaţia cu o persoană apropiată.

Horoscop 29 septembrie 2023. Gemenii îşi pot îndeplini o dorinţă, Scorpionii trec printr-o furtună
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    28 Sep 2023   •   15:00

Horoscop 29 septembrie 2023 pentru Berbec

Sunteți în dispoziţia psihică potrivită pentru a cunoaște oameni noi, mai ales pe unii care trăiesc departe de voi. Așa că forțați-vă să ieșiți și vedeți cine apare. Este o zi bună pentru a încerca să aduci oameni de partea ta.

Horoscop 29 septembrie 2023 pentru Taur

Se pare că lumea se grăbește astăzi, dar tu trebuie să mergi în ritmul tău. Este o zi bună pentru a rezista presiunilor de orice fel, deși s-ar putea să trebuiască să zâmbești atunci când o faci!

Horoscop 29 septembrie 2023 pentru Gemeni

Vedeți dacă puteți să vă atingeți astăzi cele mai profunde dorințe. Ele sunt mai aproape de suprafață, așa că nu ar trebui să fie atât de greu! Este o zi bună și pentru acțiune, așa că poți face progrese serioase.

Horoscop 29 septembrie 2023 pentru Rac

Opreşte-te un moment! Trebuie să încerci ceva diferit dacă vrei să faci progrese, iar graba cu care te grăbești în diversele tale proiecte te va face cu siguranță să dai puțin înapoi. Faceți doar câte un lucru pe rând.

Horoscop 29 septembrie 2023 pentru Leu

Acum te poți distra făcând aproape orice. Chiar și cea mai plictisitoare sarcină pare un pic mai interesantă. S-ar putea ca spiritul tău să nu fie contagios, totuși, așa că s-ar putea să fii nevoit să te distrezi singur.

Horoscop 29 septembrie 2023 pentru Fecioară

Starea ta de bine este binevenită oriunde te duci, deși s-ar putea să fie nevoie să te adaptezi un pic pentru a te integra în anumite medii. Totuși, emanați distracție, așa că majoritatea oamenilor se bucură să vă aibă în preajmă.

Horoscop 29 septembrie 2023 pentru Balanţă

Trebuie să vă ocupați astăzi de relațiile de muncă, chiar dacă sunteți departe de birou. Este un moment bun pentru a finaliza o corespondență sau chiar pentru a face networking cu potențiali recrutori.

Horoscop 29 septembrie 2023 pentru Scorpion

Un conflict cu partenerul sau cu o altă persoană apropiată s-ar putea transforma într-o furtună de acuzații dacă nu ești foarte atent. Cel mai bine ar fi să evitați cu totul discuțiile intense.

Citeşte şi: Horoscop Jocul Viitorului 25 septembrie - 1 octombrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Leii își întâlnesc sufletul pereche, Scorpionii sunt loviți de noroc

Horoscop 29 septembrie 2023 pentru Săgetător

Te simți minunat și poți spune că energia ta bună este potrivită pentru orice ai chef să faci astăzi. De fapt, vă face atât de multă plăcere să vă bucurați de activitățile de zi cu zi, încât s-ar putea chiar să vă respectați programul!

Horoscop 29 septembrie 2023 pentru Capricorn

Îți place când poți să te relaxezi și să-ți lași programul să se desfășoare singur. Astăzi, poate că va trebui să modificați puțin lucrurile, dar vă puteți aștepta la o regularitate destul de mare. Status quo-ul ar trebui să prevaleze!

Horoscop 29 septembrie 2023 pentru Vărsător

Uneori ești ca un om de știință care face descoperiri geniale pe care nimeni altcineva nu le-ar fi putut prevedea. Astăzi, le puteți explica cu ușurință prietenilor ce ați învățat, deși poate fi complex.

Horoscop 29 septembrie 2023 pentru Peşti

Nu vă faceți griji dacă vedeți sau nu totul așa cum este în realitate. Lumea este plină de văluri și iluzii astăzi. Dacă vă puteți bucura de spectacol, probabil că nu va fi mai bine decât atât.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close