Antena 3 CNN Horoscop Horoscop dragoste 2023. Berbecii se așează la casa lor, Săgetătorii îşi întâlnesc sufletul pereche

Horoscop dragoste 2023. Berbecii se așează la casa lor, Săgetătorii îşi întâlnesc sufletul pereche

Horoscop dragoste 2023. Nativii din zodia Fecioară îşi întemeiază o familie, în timp ce Leii se despart la final de an 2023.

Horoscop dragoste 2023. Berbecii se așează la casa lor, Săgetătorii îşi întâlnesc sufletul pereche
Sursa foto: Unsplash.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Dec 2022   •   18:09

Horoscop dragoste 2023 pentru Berbec

Începutul anului aduce multe suişuri şi coborâşuri în relaţia dumneavoastră. Abia spre sfârşitul anului, undeva în luna octombrie lucrurile se vor aşeza. Dragostea dintre dumneavoastră şi partener va fi în creştere începând cu luna noiembrie a anului 2023. Deciziile referitoare la căsătorie trebuie luate din luna septembrie, atunci când este posibil chiar să vă aşezaţi la casa dumneavoastră.

Horoscop dragoste 2023 pentru Taur

În materie de dragoste, începutul anului 2023 va fi bun. Dacă sunteţi căsătoriţi, mariajul dumneavoastră va fi unul satisfăcător. Începând cu luna februarie trebuie să aveţi la ce cuvinte spuneţi partenerului. Fiţi mai răbdători şi încercaţi să vă înţelegeţi mai mult partenerul. Ultima parte a anului va fi bună din toate punctele de vedere în ceea ce priveşte relaţia de dragoste.

Horoscop dragoste 2023 pentru Gemeni

Anul 2023 vă poate aduce multe probleme în ceea ce priveşte aria profesională, iar din această cauză relaţia dumneavoastră poate fi afectată încă de la începutul anului. Relaţia se va îmbunătăţi totuşi atunci când Jupiter intră în casa a 11-a. Începând cu 30 octombrie, va exista o mai bună înţelegere cu partenerul.

Horoscop dragoste 2023 pentru Rac

În anul 2023, veţi putea să vă consolidaţi relaţia cu partenerul.  Încercaţi să vă controlaţi totuşi cuvintele atunci când vine vorba de comunicarea cu partenerul. După 30 octombrie relațiile se vor îmbunătăți și vei putea rezolva toate problemele personale. Cuplurile căsătorite vor fi fericite cu partenerii lor. Cei care doresc să se căsătorească își vor găsi parteneri de viață. Relația voastră va deveni mai romantică în ultima lună a anului și veți împărtăși momente de bucurie unul cu celălalt.

Horoscop dragoste 2023 pentru Leu

Vor fi unele probleme pentru cuplurile căsătorite și în relațiile amoroase. Începând cu 17 ianuarie, problemele ar putea crește din cauza tranzitului lui Saturn în casa a 7 -a . Pot exista despărțiri și întârzieri în căsătorie și parteneriate. Neîncrederea și neînțelegerile ar putea apărea la iubitul dumneavoastră. Este necesară prudență în lunile noiembrie și decembrie. Ar trebui să lucrați la întărirea dragostei și la eliminarea plictiselii în relațiile romantice, să rupeți monotonia și să vă răsfățați împreună cu diferite lucruri.

Horoscop dragoste 2023 pentru Fecioară

Anul 2023 este un an bun pentru nativii din zodia Fecioară. Ziua Îndrăgostiților va fi perfectă și momentul potrivit pentru a vă cere în căsătorie partenerul sau să fiţi ceruţi în căsătorie. Vor exista multe oportunități de a vă consolida relația. Fiţi sinceri în relația dumneavoastră și dragostea va înflori. Vești bune legate de copii pot veni pentru cuplurile căsătorite. Din aprilie, aţi putea deveni foarte egoişti. 

Horoscop dragoste 2023 pentru Balanţă

Începutul acestui an ar putea avea unele provocări în viaţa de cuplu. Rămâneţi loial partenerului sau relația s-ar putea termina prost. Dacă intenționați să vă căsătoriți în această perioadă, abțineți-vă de la acest lucru. De asemenea, persoanele căsătorite sunt sfătuite să se abțină de la a lua unele decizii importante legate de viața personală. Acordați o atenție deosebită în jurul datei de 14 octombrie, când va fi o eclipsă de soare. Încercați să nu vă răniți pe cei apropiați și dragi. Începând cu 30 octombrie, îndrăgostiții și cei căsătoriți vor simți din nou afecțiune unul față de celălalt, iar dragostea și încrederea vor face relația mai puternică.

Horoscop dragoste 2023 pentru Scorpion

Anul 2023 va începe cu relații romantice fericite, dar jumătatea anului poate fi o provocare. Neînțelegerile datorate comunicării greșite pot strica beatitudinea. Fii precaut și nu-ți lua partenerul de la sine înțeles; oferă dragoste reciprocă egală, respect și spațiu. Interferența unui străin poate agrava problemele și vă poate ruina relația. Spre sfârșitul anului vei obține un echilibru și un succes în eforturile tale romantice.

Horoscop dragoste 2023 pentru Săgetător

Tulburările în relațiile amoroase vă pot genera stres mental. Între 23 aprilie și 22 iulie, se pot gândi să ducă relația mai departe. Horoscopul tău amoros prevestește că în aceste luni, relația ta va fi puternică, iar apropierea cu iubitul tău va crește. Veți avea oportunități de dragoste și vă veți apropia foarte mult unul de celălalt. Anul acesta ar trebui să fii precaut între iulie și 30 octombrie, când Rahu-Ketu își va schimba zodia deoarece această perioadă va fi favorabilă relațiilor amoroase. Dacă intenționați să cereți în căsătorie pe cineva, atunci această perioadă este bună. Înțelegerea va crește și îndrăgostiții își vor putea exprima sentimentele în mod deschis.

Horoscop dragoste 2023 pentru Capricorn

La începutul anului 2023, oamenii din zodia Vărsător vor simți mult stres mental în viața lor amoroasă. Oamenii căsătoriți se vor simți nemulțumiți de relațiile lor conjugale. Din 22 aprilie, problemele în relație ar putea crește. Ai răbdare și lucrurile se vor însenina din septembrie încolo. Te vei bucura de timp cu partenerul tău. Vă veți simți romantic și vă veți apropia unul de celălalt. Intimitatea dintre parteneri va crește. Spre sfârșitul anului, sănătatea partenerului tău ar putea fi un motiv de îngrijorare. Dacă este singur, există șanse mari să te căsătorești.

Horoscop dragoste 2023 pentru Vărsător

Se pare că dragostea este la un alt nivel în 2023. Vă simţiţi din ce în ce mai bine alături de partenerul dumneavoastră, iar asta vă face să vă gândiţi la căsătorie. Totuşi, la final de august, lucrurile dintre dumneavoastră şi partener se pot precipita. Cu toate acestea, la începutul lunii octombrie dragostea va pluti în aer, iar dumneavoastră veţi fi din ce în ce mai fericiţi.

Horoscop dragoste 2023 pentru Peşti

De la începutul Anului Nou 2023 până pe 22 aprilie, te vei bucura de relații bune și cordiale cu partenerul tău. La mijlocul anului, s-ar putea să fii împovărat cu responsabilități legate de muncă, din cauza cărora nu vei putea acorda timp relației tale. Dar treptat lucrurile se vor îmbunătăți și vei fi fericit și pozitiv în relațiile tale. Decembrie este momentul să vă consolidați, să creșteți și să vă maturizați relația. O excursie romantică incitantă este indicată spre sfârșitul anului.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close