Antena 3 CNN International News Donald Trump spune că a văzut armele de distrugere în masă pentru al treilea război mondial: "Va fi precum anihilarea!"

Donald Trump spune că a văzut armele de distrugere în masă pentru al treilea război mondial: "Va fi precum anihilarea!"

Fostul președinte american, aspirant, în prezent, la nominalizarea Partidului Republican pentru Casa Albă, susține că lumea se află în pragul autodistrugerii printr-un nou război mondial care le va depăși, în amploare, pe cele două conflagrații globale anterioare.

de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Ian 2024   •   08:09

Donald Trump a făcut comentariile la un miting electoral din statul american Iowa, unde a răspuns întrebărilor formulate de susținătorii săi.

"Cred că suntem mai aproape decât am fost vreodată. Acesta nu va fi un război obișnuit, nu vom vedea tancuri care se luptă înainte și înapoi.

Vorbim de arme de distrugere în masă, din acelea de care nu a văzut nimeni. Eu am văzut! Asta este distrugerea.

Nu vorbim de un Război Mondial așa cum suntem obișnuiți, precum Primul Război Mondial sau Al Doilea Război Mondial, care au fost, într-adevăr, oribile. Vorbim despre un război mult mai mare decât acelea, despre un război precum anihilarea", a estimat el.

Citește și: Alegeri SUA 2024: Ron DeSantis se retrage din cursa pentru Casa Albă și anunță că îl sprijină pe Donald Trump 

Presa internațională consemnează că, la mitingul din Iowa, Trump a speculat electoral tema unei noi conflagrații mondiale, afirmând că este singurul care poate împiedica o astfel de eventualitate.

"Cred că lumea este într-un pericol mai mare decât a fost vreodată din cauza puterii armelor, iar eu voi fi singurul care poate spune acest lucru cu mare siguranță: voi împiedica al treilea război mondial. Al treilea război mondial, de suntem foarte aproape", a spus el.
 

×
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close