Antena 3 CNN Life A luat decizia să mănânce o singură masă pe zi. Ce s-a întâmplat după câteva săptămâni

A luat decizia să mănânce o singură masă pe zi. Ce s-a întâmplat după câteva săptămâni

A luat decizia să mănânce o singură masă pe zi. Ce s-a întâmplat după câteva săptămâni
Sursa foto: foto: Pixabay.com
19 Sep 2017   •   09:56

Inainte de agricultura moderna, oamenii consumau fructe si legume, mancand carne doar dupa zile intregi de vanat.

Desi consumul mai multor mese pe zi suna esential, unii oameni precum Joseph, sustin ca acest obicei alimentar nu le face deloc bine, scrie dr-online.org.

Joseph s-a hotarat sa faca acest experiment si sa conusume doar o masa esentiala pe zi. In ciuda comentariilor negative acesta a descoperit ca acest obicei alimentar ii aducea chiar beneficii si a transformat acest obicei intr-un stil de viata.

Barbatul sustine chiar ca are mai multa energie acum si se poate concentra mult mai bine. Joseph consuma 1200-1500 de calorii la pranz si mesele constau in fructe, legume si multe proteine cu grasime sanatoasa. Bea multa apa, pana la 3-4 litri pe zi si consma doua cafele.

Acesta a ales acest stil de viata deoarece sustine ca 3 mese pe zi duc la un dezechilibru in corpul nostru in ceea ce priveste cantitatea de zahar din sange si productia de insulina.

Insulina ingreuneaza procesul de drenare din organism si astfel glicogenul se depoziteaza in ficat sau pe muschi. Astfel ajungi sa te ingrasi si sa ramai mult mai repede fara energie.

Din farfuria sa lipsesc cerealele si alimentele procesate. Modul sau de a manca este asemanator celui din Paleolitic.

Reducand mesele si selectand cu atentie alimentele, bărbatul si-a dus organismul in starea de cetoza, adica organismul sau foloseste cetoza (produsa de ficat) in loc de glucoza.

×
Subiecte în articol: regim cura de slabire
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close