Antena 3 CNN Life Abilitățile care te pot ajuta să obții o promovare anul acesta

Abilitățile care te pot ajuta să obții o promovare anul acesta

Abilitățile care te pot ajuta să obții o promovare anul acesta
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Ian 2018   •   10:22

Majoritatea isi doreste sa aiba o cariera de succes si sa fie fericit la locul de munca. Daca vrei sa obtii o promovare in cadrul companiei la care muncesti, ar trebui sa tii cont de urmatoarele abilitati care sunt cel mai adesea cautate de sefi si manageri.

1. Colaborare
Daca vrei sa obtii o promovare trebuie sa faci mai mult decat sa te concentrezi pe munca ta obisnuita. Incearca sa te implici in mai multe proiecte si sa lucrezi ore suplimentare pentru a te integra mai bine in companie. Cu cat colegii tai sunt impresionati de munca ta, cu atat mai probabil ca seful tau va auzi de reusetele tale. Capacitatea de a colabora este la fel de important ca si capacitatea de a lucra de unul singur.

2. Proprietate
“Apreciem ceva numit FLO: Full Leadership Ownership. Promovam oamenii care demonstreaza ca detin putere asupra rezultatelor proiectelor lor. Asta inseamna sa faci tot ce trebuie pentru a reusi - sa ramai pana tarziu, sa fii creativ. Termenul FLO provine de la dorinta mea personala de a obtine exact ce-ti doresti”, sustine Phil Fremont-Smith, co-fondator Happie.

3. Efort
Cand vine vorba de etica muncii tale, nu este vorba doar despre sarcinile specifice pe care le ai. Unii manageri sustin ca se uita la efortul depus de un angajat in raport cu autodisciplina si adaptabilitatea. Uneori ajung sa fie promovati cei care depun mai mult efort decat cei care sunt mai calificati.

4. Fiabilitate
Daca vrei sa ocupi o pozitie mai buna in compania la care lucrezi, trebuie sa-i demonstrezi sefului tau ca poate conta mereu pe tine. Punctualitatea, initiativa, comportamentul amabil si capacitatea de dezvoltare sunt factorii cheie pe care ii cauta managerii la un angajat, informează wall-street.ro.

×
Subiecte în articol: promovare sefi cariera loc de munca
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close