Antena 3 CNN Life Probleme mari pentru fiica lui Dinu Patriciu: A fost executată silit

Probleme mari pentru fiica lui Dinu Patriciu: A fost executată silit

Probleme mari pentru fiica lui Dinu Patriciu: A fost executată silit
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Mar 2017   •   14:34

Dinu Patriciu și-a lasat mare parte din avere celor două fiice ale sale, Ana și Maria. Înainte de moartea sa, milionarul a încercat să o implice pe Ana în afaceri. Patriciu i-a încredințat conducerea unui restaurant de lux din București. În urma cu cinci ani, presa a relatat ca restaurantul în care Patriciu investise două milioane de euro a dat faliment. De vina au fost prețurile mari, dar și chiria de 9.000 de euro pe lună, scrie wowbiz.ro.

Ulterior, Ana Patriciu a preluat responsabilitatea conducerii altui restaurant, din zona Floreasca. Nici aici lucrurile nu merg grozav, firma care deține restaurantul înregistrând o pierdere de aproximativ 420.000 de euro în 2015.

In vara lui 2016, Ana Patriciu a renovat restaurantul, sperand într-o revigorare. Cu un an înainte, firma Anei a fost data în judecată de o societate din Borsec, care asigura aprovizionarea cu apa minerală si băuturi răcoritoare, probabil pentru facturi neachitate. S-a cerut executarea silită a firmei deținute de fiica lui Patriciu, iar Judecatoria Sectorului 1 a încuviintat-o.

×
Subiecte în articol: Dinu Patriciu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close