Antena 3 CNN Life Știinţă Astăzi are loc un eveniment extrem de rar. Fenomenul nu a putut fi explicat de oamenii de ştiinţă

Astăzi are loc un eveniment extrem de rar. Fenomenul nu a putut fi explicat de oamenii de ştiinţă

Astăzi are loc un eveniment extrem de rar. Fenomenul nu a putut fi explicat de oamenii de ştiinţă
Sursa foto: Foto: worldmysteries.tv
03 Dec 2012   •   10:04

Astăzi va avea loc un fenomen care se repetă numai o dată la 2.737 de ani. Este vorba de alinierea planetelor Mercur, Venus şi Saturn cu vârfurile celor trei piramide de la Giza.

Fenomenul nu a putut fi explicat încă de oamenii de ştiinţă.

Piramidele de la Giza sunt cunoscute din antichitate ca fiind una dintre cele şapte minuni ale lumii.

Experţii nu au reuşit să explice nici până în zilele noastre cum au reuşit oamenii de atunci, cu tehnologia pe care o aveau, să construiască asemenea monumente.



Charles Marcello, un împătimit al astronomiei şi critic al teoriiilor referitoare la apocalipsa din 2012, a studiat fenomenul alinierii celor trei planete cu vârfurile piramidelor din Giza.


Utilizând mai multe programe de calculator, el a realizat diagrame care reprezintă momentul convergenţei cu piramidele egiptene de la Giza.




"Am fost uimit când am aflat ce ce se va întampla pe cer pe 3 decembrie. Alinierea planetară completată de vârfurile piramidelor de la Giza are loc cu doar 18 zile înainte de presupusul sfârşit al lumii de pe data de 12.12.12. Chiar şi cei sceptici trebuie să recunoască că aceasta este mai mult decat o coincidenţă" spune Charles Marcello, citat de world-mysteries.com.



























×
Subiecte în articol: Venus Saturn
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close